speedmax Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ahoj kolegové,nevíte náhodou kde se dají koupit, nebo alespoň vyzkoušet, hodinky Junghans pilot? Vážně se mi líbí, ale bojím se je objednat přes net bez vyzkoušení. Pokud je náhodou někdo máte budu rád když dáte vědět. Předem děkuju za všechny rady vedoucí k cíli :-)
speedmax Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Tady jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
speedmax Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Vážně jste je nikdo naživo neviděl?
Josef01 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Mám pocit, že jsem je viděl v pasáži Světozor. Mimochodem jsem tam viděl tyhle hodinky (foto mobilem bohužel špatně zaostřeno), jaká-koli podobnost s TH Monaco Chrono je čistě náhodná... Upraveno 27. února 2011 uživatelem Josef01
speedmax Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Děkuju za odpověď, v pasáži Světozor jsem prolezl všechny dva obchody a ani jeden Junghans. Fakt ale je, že v tom stánku uprostřed mají hodně německejch hodinek, asi se tam na ně zeptám Mám pocit, že jsem je viděl v pasáži Světozor. Mimochodem jsem tam viděl tyhle hodinky (foto mobilem bohužel špatně zaostřeno), jaká-koli podobnost s TH Monaco Chrono je čistě náhodná...
long Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Děkuju za odpověď, v pasáži Světozor jsem prolezl všechny dva obchody a ani jeden Junghans. Fakt ale je, že v tom stánku uprostřed mají hodně německejch hodinek, asi se tam na ně zeptám Vy jste ale ptáci, to je obchod pana Brože. Kde by tam vzal JUNGHANS??? Je tam ZEPELIN, EPOS, HANHART, MONDAINE a ještě něco. :-) Zkusil by jsem Na Poříčí KOSKOM A najisto je mají v Pragerstrasse v Dresden v přízemí vlevo v obchodním domě Karstadt. Je to v tom přízemí vlevo od centrální uličky, naproti kufrům u druhého vchodu, ale tam se již doptáš, Junghans tam mají cca 50 druhů včetně Max Bill. Upraveno 15. června 2011 uživatelem long
speedmax Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 V Koscomu jsem byl pár tejdnů zpátky a taky nic. Fakt to vypadá že v je v Praze nikde nemaji... Proč by pan Brož nemohl mít Junghans? Když tam má z Německa kde co? Vy jste ale ptáci, to je obchod pana Brože. Kde by tam vzal JUNGHANS??? Je tam ZEPELIN, EPOS, HANHART, MONDAINE a ještě něco. :-) Zkusil by jsem Na Poříčí KOSKOM A najisto je mají v Pragerstrasse v Dresden v přízemí vlevo v obchodním domě Karstadt. Je to v tom přízemí vlevo od centrální uličky, naproti kufrům u druhého vchodu, ale tam se již doptáš, Junghans tam mají cca 50 druhů včetně Max Bill.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se