Karel Martel Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Ahoj, mohl by mi tu prosím někdo poradit kde sehnat kožený pásek s podložkou na pyžamovky? Jak na fotce vidíte tak jim ten koženkovej docela škodí :-(
pevo Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Já si nechal řemen ušít u Šímy, má reklamu na úvodní straně. Krásná práce i s barevným pročitím, ale počítej tak 1200...
Karel Martel Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Ten od Šímy je krásnej, sedí k těm hodinkám jak p...l na hrnec :-D. Ten ebay se mi taky líbí jen škoda že nemám paypal. Každopádně děkuji za odpovědi, sem tu krátce a rozkoukávám se :-)
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Ondra Šíma je super. Ty hodinky to zvedne, já u něj oblík všechno. Navíc to má bonus v podobě naprostý individualizace. Takže k tomu svýmu symbolu můžeš přidat i materiál ze stejnýho zdroje
Karel Martel Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Obávám se že to asi nebude v mých finančních možnostech
Karel Martel Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 když koukám na nabídku českého internetu tak mi přijde že Hirsch tu má slušnej monopol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se