Přejít na obsah

zobrazení firefox

Doporučené příspěvky

Mám skromný dotaz pro technicky zdatné, popř. pro mody. Ve firefoxu se mi fórum zobrazuje výhradně bez jakýchkoliv obrázků. Nevidím ani tlačítka, jako např. "create new topic". V IE je vše ok. Nevíte prosím někdo příčinu a jak ji odstranit? odstranění cookies apod. nepomohlo.

Díkec!

EDIT: oprava

Upraveno uživatelem jorix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus Nástroje/ Možnosti/ Obsah a mrkni, jestli je zakliknuto Načíst automaticky obrázky, případně zaklikni a OK, případně zadej chronomag.cz do výjimek. Pokud to je nastavený a pořád nic, mrkni na Nástroje/ Správce doplňků a zkus identifikovat případný blocker či defender (nějalý tool bar či podobný x.indl) a odeber ho.

Odkaz ke komentáři

Zkus Nástroje/ Možnosti/ Obsah a mrkni, jestli je zakliknuto Načíst automaticky obrázky, případně zaklikni a OK, případně zadej chronomag.cz do výjimek. Pokud to je nastavený a pořád nic, mrkni na Nástroje/ Správce doplňků a zkus identifikovat případný blocker či defender (nějalý tool bar či podobný x.indl) a odeber ho.

Okýnko povolený bylo, ale ve vyjímkách byl chronomag - blokováno! Vůbec nechápu, jak se to tam dostalo. Nicméně mě vůbec nenapadlo to zkontrolovat, jsem holt lama :bag:

Každopádně díkec oběma!

Upraveno uživatelem jorix
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...