caagin Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 Dobrý den, jsem úplným nováčkem v hodinkové problematice. Našel jsem na půdě po babičce náramkové hodinky Omega. Chtěl bych vás poprosit o idetifikaci, ocenění a i každou vaší zkušenost s opravami, nebo repasemi takovýchto starých hodinek. Chtěl bych je nechat zrepasovat a věnovat manželce. Předem děkuji za každý příspěvek.
steel Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 posli je do eltonu - rekni co od nich cekas, oni ti poslou cenovou nabidku, ty se osypes, nechas si je poslat zpet a ulozis je do supliku, kde jsi nasel , ne skutecne zalezi na celkovem stavu a napr. na materialu pouzdra; spatne vypada ta korunka - zrejme to neni original, potom by mohl byt problem s osickou a je to na prd...zkus clena tohoto fora s nickem mechano, je to hodinar a jiste ti pomuze popripade ti je zrestauruje
caagin Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 materiál pláště vypadá na stříbro, ale punc jsem nenašel. Díky za radu, na koho se obrátit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se