milosh Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Nedavno jsem koukal na Youtube na nejake videa a narazil jsme na predvadecku "replik" Speedmasteru. Co si pamatuju, tak kdysi jim v zasade nefungovali ty scitace casu vubec. Ted uz jako stopky vicemene bezi. Ale zaujalo me propojeni hodinovych rucicek s tim spodnim scitacem hodin. Je to zrejmy v okamziku kdy nastavuje cas jak to jede spolecne. Trochu mi to pripomina prasarnu jako kdyz v bazaru pripojej kontrolku airbagu na kontrolku dobijeni atd a zadny pytle v aute nejsou... http://www.youtube.com/watch?v=ZkIoLQbM-VU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Tak to už by snad stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 sorry za vlez, ale připadám si v závěru tohoto vlákna jako na tržnici v Holešovicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Naprostej souhlas, je trochu smutne, ze posledni temata v teto skci se jmenuji Omega Ebay, Omega Aukro a Nabidka Omega original/fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Dobrý den všem, konečně jsem našel typ co jsem hledal, ale nevím, zda-li se jedná o original, dá se to z fotek prosím nějak poznat? Moc díky... Omega triple date na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Dobrý den všem, konečně jsem našel typ co jsem hledal, ale nevím, zda-li se jedná o original, dá se to z fotek prosím nějak poznat? Moc díky... Omega triple date na Aukru na 99.9% originál (to, co je na fotografiích) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 na 99.9% originál (to, co je na fotografiích) velmi podstatny a spravny dodatok! to co je na fotkach vyzera naozaj vporiadku. Uz len dufat, ze to skutocne aj pride v baliku, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Prodávající je z Prahy a nabízí i osobní předání, navrhni tedy někde u AD a máš vystaráno. Pokud by pravé nebyly, on by si to rozmyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 (upraveno) Jestli mohu doporučit... Hodinky nad 10 litrů pokud nejsou přímo z nějaké ověřené prodejny, doporučuju pro ně zajet osobně, pro Omegy obzvlášť, může ti tam nacpat čínskou šlejšku, nebo ti s tim křupne pošta... Dále si kupuj hodinky o kterých něco víš, čim víc tím lépe, pokud o nich víš málo, zjišťuj rychle co jde zjistit a pak je možnost s prodejcem hodinek navštívit AD viz výše!!! Přeji úspěšný nákup... Upraveno 22. října 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Moc diky! Samozrejme, ze bych si hodinky vyzvedl osobne, jen nejsem moc zbehly v tomto oboru, hledal jsem "podobne", ale nic jineho proste neni omega triple date, ty se mi zalibili hned na prvni pohled uz pred rokem, pozaduju od hodinek prehlednost, ukazatel datumu a dne v tydnu, vodotesnost do 3000m taky nepotrebuju :-) Mohu sbehle v oboru tedy timto poprosit o to, aby mi poradili na co si dat pozor a jak poznat, ze se jedna o original? Nebo kam zajit a originalitu velmi rychle (tzn. asi na pockani) a levne overit? Mnohokrate jeste jednou dekuji, preci jen to neni rohlik za kacku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Ještě se mi nestal , abych za ověření originality kdekoliv platil. S oemgama bych zašel třeba k Dušákům na příkopech (nebo mrkni na stránky Omegy a tam najdeš seznam autorizovaných servisů v ČR)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Tak majitel souhlasi s osobnim prevzetim u prodejce, ktery zkontroluje stav a originalitu hodinek, tudiz - SNAD - konecne se stanu majitelem meho "snu"... Jsou pry z roku 2005, puvodem od japonskeho obchodnika, doufam jen, ze vse dopadne v poradku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 A proc jsi z toho smutnej? Pokud prodejce souhlasi s overenim u AD, tak si muzes gratulovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) Hlavne aby to dopadlo, po zkusenostech uz vim, ze pos... se muze cokoliv a kdykoliv :-) Neni nekde prosim odkaz na stazeni manualu k triple date? Upraveno 23. října 2011 uživatelem Killingman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 drzim palce - vypadaji pekne - a pri osobnim predani s overenim pravosti neriskujes snad nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Neni nekde prosim odkaz na stazeni manualu k triple date? V tom univerzálním to není?! http://www.omegawatches.com/download.php?file=fileadmin/customer_service/user_manual/OMEGA_User_Manual_EN.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Je, moc díky! I když moje angličtina asi není na takové úrovni, abych to doslovně přelouskal :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Vsem moc diky, uz jsou tri dny moje :-) Prvni lepsi hodinky... Kontrola u Dusaka na originalitu, pak jeden dokoupeny dilek k reminku aby mi byly pres ruku a pd te doby je sundavam jen na spani :-)) Jedine co mi vadi je to, ze na moji ruku (21cm obvod, 200cm vyska) jsou dost maly. Cekal jsem je vetsi. Ale co, budto se vymeni casem za neco vetsiho (ale co ukazuje den v tydnu a datum - i s rezervou natahu jako bonus - coz je taky jedina vec co mi na nich chybi + je vetsi?) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se