Přejít na obsah

Nabídka Omega hodinek, original nebo fake

Lukáš95

Doporučené příspěvky

Nedavno jsem koukal na Youtube na nejake videa a narazil jsme na predvadecku "replik" Speedmasteru. Co si pamatuju, tak kdysi jim v zasade nefungovali ty scitace casu vubec. Ted uz jako stopky vicemene bezi. Ale zaujalo me propojeni hodinovych rucicek s tim spodnim scitacem hodin. Je to zrejmy v okamziku kdy nastavuje cas jak to jede spolecne. Trochu mi to pripomina prasarnu jako kdyz v bazaru pripojej kontrolku airbagu na kontrolku dobijeni atd a zadny pytle v aute nejsou...

http://www.youtube.com/watch?v=ZkIoLQbM-VU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Jestli mohu doporučit... Hodinky nad 10 litrů pokud nejsou přímo z nějaké ověřené prodejny, doporučuju pro ně zajet osobně, pro Omegy obzvlášť, může ti tam nacpat čínskou šlejšku, nebo ti s tim křupne pošta...

Dále si kupuj hodinky o kterých něco víš, čim víc tím lépe, pokud o nich víš málo, zjišťuj rychle co jde zjistit a pak je možnost s prodejcem hodinek navštívit AD viz výše!!!

Přeji úspěšný nákup...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Moc diky! Samozrejme, ze bych si hodinky vyzvedl osobne, jen nejsem moc zbehly v tomto oboru, hledal jsem "podobne", ale nic jineho proste neni omega triple date, ty se mi zalibili hned na prvni pohled uz pred rokem, pozaduju od hodinek prehlednost, ukazatel datumu a dne v tydnu, vodotesnost do 3000m taky nepotrebuju :-)

Mohu sbehle v oboru tedy timto poprosit o to, aby mi poradili na co si dat pozor a jak poznat, ze se jedna o original? Nebo kam zajit a originalitu velmi rychle (tzn. asi na pockani) a levne overit? Mnohokrate jeste jednou dekuji, preci jen to neni rohlik za kacku :-(

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vsem moc diky, uz jsou tri dny moje :-) Prvni lepsi hodinky... Kontrola u Dusaka na originalitu, pak jeden dokoupeny dilek k reminku aby mi byly pres ruku a pd te doby je sundavam jen na spani :-)) Jedine co mi vadi je to, ze na moji ruku (21cm obvod, 200cm vyska) jsou dost maly. Cekal jsem je vetsi. Ale co, budto se vymeni casem za neco vetsiho (ale co ukazuje den v tydnu a datum - i s rezervou natahu jako bonus - coz je taky jedina vec co mi na nich chybi + je vetsi?) :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...