kanyon1003 Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 tady máš ještě foto jak seděj na ruce jsou fakt hezký a dostaly se do popředí žebříčku a jsou lepší než citizeny?nebo je to tak nějak na stejno?
spineshank Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 tak Certina je swiss je to quartz,mají safír Citizen je japan ,eco drive...na mě moc velkej bordel na cifru ale,Certina mi přijde více čistší a spotovnější styl
efreeti Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 tady máš ještě foto jak seděj na ruce Na vyfotošopovaných fotkách ještě ujdou...v reálu už to taková sláva není
huskye Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Do desítky když oželíš chrono seženeš na ebay i švýcarské automaty. Především wenger, victorinox, gevril, nebo jako já teď admiral. Našel jsem i mido nebo za cenu kolem desítky certiny, oris, zeno nebo revue thommen s trochou štěstí chrona od revue thomenn seženeš taky. Teď jedny končili na 500 dollarech.
kanyon1003 Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Po dvoudennním hledáním jsem narazil a zaujali mě Tissot prc 200. Co si myslíte naučil jsem se něco nebo krok vedle? ještě jedny citizen http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=810&start=16&getbrand=4&getproducttype=0 k těm citizen ještě asi stupidní otázka de si koupit koženej pásek a měnit ho stím ocelovým? díky moc
SaKaL Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Tissot - bacha, tenhle model se fejkuje jako blázen...Citizen - tenhle model se dělá ve spoustě variant a se spoustou řemenů, takže by to neměl být vůbec žádný problém... Ale nejsou chrono...
StanoBare Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 ...k těm citizen ještě asi stupidní otázka de si koupit koženej pásek a měnit ho stím ocelovým? díky moc samozrejme, mozes si zakupit origo Citizem remen s presivanim a sponou - mal som a spokojnost. Prakticky som to urobil hned. Aj tah je super, ale jednducho na remeni boli pre mna hodinky vyraznejsie a krajsie Mal som tento model Citizen + tento typ remena - ten isty bol aj na modely Promaster, co si teraz posledne postoval.
kanyon1003 Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2011 samozrejme, mozes si zakupit origo Citizem remen s presivanim a sponou - mal som a spokojnost. Prakticky som to urobil hned. Aj tah je super, ale jednducho na remeni boli pre mna hodinky vyraznejsie a krajsie Mal som tento model Citizen + tento typ remena - ten isty bol aj na modely Promaster, co si teraz posledne postoval. A zvládnu výměnu jako uplnej nešika a nemůžu ty hodinky zničit?zatím mám představu že bych měl převážně ocelovej řemen a koženej bych měnil cca jednou měsíčně na pár dní. Nikdy jsem koženej řemen neměl ale jak sem trošičku a nepatrně dospěl začínám dávát šanci i koženejm. třeba si ho oblíbím jako si psal ty
spineshank Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Na vyfotošopovaných fotkách ještě ujdou...v reálu už to taková sláva není myslím si že ta fotka na ruce je spiše blbě udělaná ,na prd vyfocená
StanoBare Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 (upraveno) to kanyon1003: kvalita a nosenie remena + vymena To su uplne zbytocne obavy. Bol to vcelku kvalitny remen, nemal som s nim pri noseni ziaden problem, je dokonca taky makksi polstrovany. Neviem ale, ci vymenu zvladnes sam, ja som si to daval menit u hodinara, nemal som k tomu ziadne nastroje. Upraveno 15. února 2011 uživatelem StanoBare
Adam99 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Jasně, že výměnu zvládneš sám! Pásek drží stěžejka a ty použiješ buď tenký nožík, nebo vystěžejkovač a zatlačíš čep na jedné straně stěžejky dovnitř. Jen musíš dát bacha, aby ti stěžejka nevyletěla, blbě se pak hledají. Co je stěžejka ZDE, a ZDE a TADY nějaké nářadí, ale jak říkám, stačí tenký nožík.
kanyon1003 Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2011 to kanyon1003: kvalita a nosenie remena + vymena To su uplne zbytocne obavy. Bol to vcelku kvalitny remen, nemal som s nim pri noseni ziaden problem, je dokonca taky makksi polstrovany. Neviem ale, ci vymenu zvladnes sam, ja som si to daval menit u hodinara, nemal som k tomu ziadne nastroje. Ok díky za rady
Návštěvník Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Co tyhlehttp://cgi.ebay.co.uk/CITIZEN-ECO-DRIVE-CHORONOGRAPH-WRIST-WATCH-AT0360-50L-/170590284338
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se