Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak Certina je swiss je to quartz,mají safír

Citizen je japan ,eco drive...na mě moc velkej bordel na cifru ale,Certina mi přijde více čistší a spotovnější styl

Odesláno

Do desítky když oželíš chrono seženeš na ebay i švýcarské automaty. Především wenger, victorinox, gevril, nebo jako já teď admiral. Našel jsem i mido nebo za cenu kolem desítky certiny, oris, zeno nebo revue thommen :) s trochou štěstí chrona od revue thomenn seženeš taky. Teď jedny končili na 500 dollarech.

Odesláno

Po dvoudennním hledáním jsem narazil a zaujali mě Tissot prc 200. Co si myslíte naučil jsem se něco nebo krok vedle? ještě jedny citizen http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=810&start=16&getbrand=4&getproducttype=0 k těm citizen ještě asi stupidní otázka de si koupit koženej pásek a měnit ho stím ocelovým? díky moc

Odesláno

Tissot - bacha, tenhle model se fejkuje jako blázen...

Citizen - tenhle model se dělá ve spoustě variant a se spoustou řemenů, takže by to neměl být vůbec žádný problém... Ale nejsou chrono...

Odesláno

...k těm citizen ještě asi stupidní otázka de si koupit koženej pásek a měnit ho stím ocelovým? díky moc

samozrejme, mozes si zakupit origo Citizem remen s presivanim a sponou - mal som a spokojnost. Prakticky som to urobil hned. Aj tah je super, ale jednducho na remeni boli pre mna hodinky vyraznejsie a krajsie :)

Mal som tento model Citizen + tento typ remena - ten isty bol aj na modely Promaster, co si teraz posledne postoval.

post-6829-035084600 1297787636.jpg

post-6829-096642100 1297787642.jpg

post-6829-087508100 1297787653.jpg

post-6829-040207100 1297787688.jpg

post-6829-074277300 1297787696.jpg

Odesláno

samozrejme, mozes si zakupit origo Citizem remen s presivanim a sponou - mal som a spokojnost. Prakticky som to urobil hned. Aj tah je super, ale jednducho na remeni boli pre mna hodinky vyraznejsie a krajsie :)

Mal som tento model Citizen + tento typ remena - ten isty bol aj na modely Promaster, co si teraz posledne postoval.

A zvládnu výměnu jako uplnej nešika a nemůžu ty hodinky zničit?zatím mám představu že bych měl převážně ocelovej řemen a koženej bych měnil cca jednou měsíčně na pár dní. Nikdy jsem koženej řemen neměl ale jak sem trošičku a nepatrně dospěl začínám dávát šanci i koženejm. třeba si ho oblíbím jako si psal ty

Odesláno

Na vyfotošopovaných fotkách ještě ujdou...v reálu už to taková sláva není :thumbsdown_anim:

myslím si že ta fotka na ruce je spiše blbě udělaná ,na prd vyfocená

Odesláno (upraveno)

to kanyon1003: kvalita a nosenie remena + vymena

To su uplne zbytocne obavy. Bol to vcelku kvalitny remen, nemal som s nim pri noseni ziaden problem, je dokonca taky makksi polstrovany.

Neviem ale, ci vymenu zvladnes sam, ja som si to daval menit u hodinara, nemal som k tomu ziadne nastroje.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Jasně, že výměnu zvládneš sám!

Pásek drží stěžejka a ty použiješ buď tenký nožík, nebo vystěžejkovač a zatlačíš čep na jedné straně stěžejky dovnitř. Jen musíš dát bacha, aby ti stěžejka nevyletěla, blbě se pak hledají. ;)

Co je stěžejka ZDE, a ZDE a TADY nějaké nářadí, ale jak říkám, stačí tenký nožík.

post-2676-012650500 1297789569.gif post-2676-004831200 1297789581.jpg

Odesláno

to kanyon1003: kvalita a nosenie remena + vymena

To su uplne zbytocne obavy. Bol to vcelku kvalitny remen, nemal som s nim pri noseni ziaden problem, je dokonca taky makksi polstrovany.

Neviem ale, ci vymenu zvladnes sam, ja som si to daval

menit u hodinara, nemal som k tomu ziadne nastroje.

Ok díky za rady

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...