Semi Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Ahoj, Potřeboval bych poradit s výběrem G-shocků Některý jsem už vyloučil : GULFMAN - viděl sem,měl sem na ruce - Nelíbí moc plastu.Malý display.čekal jsem od nich víc. RISEMAN - viděl sem,měl sem na ruce - Vůbec mi nepadly do oka. MUNDMAN - to samé jako u gulfman. Ovšem které mě rozsekaly jsou ty Frogmany(jen bych měl problém si vybrat barvu )...Ty sou neuveritelny . Jenže jsem ještě student a nemůžu si dovolit hodinky za 400 dolarů . Pro mě je 9 tis kč už dovolená na 10 dní,než "bahňáky".Tak jsem lezl po krámech a viděl jsem G-7900.Docela se mi líbí :-) I cena je v pohodě,neměl je tu někdo ? Nemáte s nimi nějaké zkušenosti ? Dají se vůbec měřit s Frogmanama? ------Můj rozpočet je +- 180 dolarů i s poštovným------ "Studuju" sport takže mám měřič tepu od Suunta T3C black,když sem viděl ty G-shocky co vydrží,tak ty by tohle moje "flákání" taky hravě zvládly . K těm 7900 : Jaká je podle Vás nejhezčí barva ? :-) Mají ty hodinky nějaké slabiny ? - Já jsme na jednu narazil už v krámě a to je ten jejich řemínek s jednou malou pacičkou :-( Blbě se sundavají... Kdyby náhodou někdy koukal a narazil na nějaký Frogy či něco co by se mi mohlo líbit za rozumnou cenu (nechci koupit zajíce v kapse :ph34r:od nějakýho neprověřenýho prodejce:hannibal:) tak mi kdyžtak napište sem bo PM. Děkuji za jakoukoliv odpověď
Návštěvník quartzik Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Nazdar kámo. Škoda, žes nekoukal dřív: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36095-casio-frogman-final-edition-gw-200z-1dr/ Vynikající stav a zajímavá barevná kombinace...
Návštěvník quartzik Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 No a s frogmanama se nemúžou rovnat žádný g-shocky, páč jak víš, tak frogmany mají kovový jádro, kdežto tydle g-shity mají více plastu než pet láhev.
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 nejhezci gecka jsou hranaty 5600 (gile, tohle mi neber!)!!!
Semi Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Quarzik : koukal sem na ty tvoje...a taky na ty tvoje prispevky (celkem sem se u nich bavil).Jak jsi seskrabal ty barvy,tak je to lepsi nez s nima..to je pravda,ale ted sou takovy cely cerny,laik by to treba ani neprecet (ikdyz o to nejde samozrejme ).Tim Timex paskem si to podle taky z...vil,jak sem cetl tu obsahlou diskuzi,samozrejme zalezi na vkusu,ale jiank sou pekny,za tu cenu paradni..at souzi novemu majiteli ) Little_w : Tak prave tenhle typ hodinek nechci,to si muzu koupit az mi bude 45 (sranda) Sem mladej kluk (tusim ze v 21 se tomu tak jeste rika ), ted chci nejaky odvazny styl(tim ovsem nemyslim barvu viz. bila,zachranarska oranzova atd,to bych neunosil) . -ty 7900 nejsou spatny.Ovsem barevnych kombinaci jsem moc nenasel :-( Ovšem kdo je tu má,tak ať se podělí o zkušenosti,dííky -Na ostatnich G hrozne plastu.
Gilius Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Co se týká Frogů,možná bych zkusil juknout do tohohle vlákna. Tuším,že tam ještě nějaké jsou(vůbec nej tam ale jsou Silencery !!!! ) G 7900 se říká malej Frogman,ale Frog je Frog. 4 malej W - neberu
Návštěvník Snow Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 to Semi - měl jsem bílé. Pořídil jsem si je na zimu pro zimní radovánky. Tuto barvu jsem volil úmyslně, jedná se o Rescue model pro záchranáře, kteří se pohybují v oblastech s nízkou teplotou. Zobrazení času by proto mělo bez problémů fungovat i v mrazech. Jinak byly nepraktické, mají příliš vysokou stavbu, nevejdou se pod rukáv.
k-mart Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Frogmany mám dvoje, man-in-rusty-black a final-edition. Koupil jsem je, protože jsem je vždycky chtěl a i když je moc nenosim, tak jsem rád, že je mám. Hodinky jsou to super, to asi každej ví, jediný, co mi FAKT VADÍ, je to, jak seděj na ruce.. asi mam nějakej špatnej rozměr ruky, ale na 4. dirku mi dělaj otlak a na 5. jsou mi velký.. takže doporučuju, pokud bude možnost, si je nejdřív vyzkoušet..
Semi Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Frogmany mám dvoje, man-in-rusty-black a final-edition. Koupil jsem je, protože jsem je vždycky chtěl a i když je moc nenosim, tak jsem rád, že je mám. Hodinky jsou to super, to asi každej ví, jediný, co mi FAKT VADÍ, je to, jak seděj na ruce.. asi mam nějakej špatnej rozměr ruky, ale na 4. dirku mi dělaj otlak a na 5. jsou mi velký.. takže doporučuju, pokud bude možnost, si je nejdřív vyzkoušet.. A prosimte jak máš velký zápěstí ?? v cm...
Semi Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 to Semi - měl jsem bílé. Pořídil jsem si je na zimu pro zimní radovánky. Tuto barvu jsem volil úmyslně, jedná se o Rescue model pro záchranáře, kteří se pohybují v oblastech s nízkou teplotou. Zobrazení času by proto mělo bez problémů fungovat i v mrazech. Jinak byly nepraktické, mají příliš vysokou stavbu, nevejdou se pod rukáv. Takže jsou konstrukčně vyšší než ty frogy ?
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Vyska bych rekl nastejno. Porovnavaci foto zpredu zde: http://forums.watchuseek.com/f17/gx-56-frogman-ga-100-g-7900-size-comparisons-459898.html
k-mart Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 A prosimte jak máš velký zápěstí ?? v cm... 17,5cm ..
k-mart Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Koukni ještě na model PRG-40.. měl jsem-mám je 5 let, donedávna jsem je prakticky nesundal z ruky, WR sice "jenom" 100m, ale baro-kompas-výškoměr-stopky-budíky... a ty hodinky vydržely všechno, od motokrosu po 12-ti metrový skoky z útesů, potápění do 20-ti metrů.. rozhodně jsem je nešetřil a nikdy žádnej problém.. a myslím, že kdyby "pan hodinář " nestrhnul závit v plastovym těle při výměně baterky (baterek, jsou tam 4, i tak vydržely zk. vodotěsnosti bez problému ), čimž mě donutil přemejšlet o náhradě, tak je nosim ještě teď jako hlavní hodinky..
nAscA Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Ja mam obvod zapesti 16.5, nosim je na ctvrtych dirkach a zadny problem. PRG-40 mam taky. Obycejne, seriove vyrabene hodinky, oproti Frogmanum mnohem vetsi cislice. Ale ten plast na nich je takovy nejaky.... no asi levnejsi, protoze to nic nevydrzi, napisy na nich jsou oskrabane apod. Upraveno 1. března 2011 uživatelem nAscA
Semi Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Koukni ještě na model PRG-40.. měl jsem-mám je 5 let, donedávna jsem je prakticky nesundal z ruky, WR sice "jenom" 100m, ale baro-kompas-výškoměr-stopky-budíky... a ty hodinky vydržely všechno, od motokrosu po 12-ti metrový skoky z útesů, potápění do 20-ti metrů.. rozhodně jsem je nešetřil a nikdy žádnej problém.. a myslím, že kdyby "pan hodinář " nestrhnul závit v plastovym těle při výměně baterky (baterek, jsou tam 4, i tak vydržely zk. vodotěsnosti bez problému ), čimž mě donutil přemejšlet o náhradě, tak je nosim ještě teď jako hlavní hodinky.. Nevypadaj spatne(sice uplne jinak,nez sem si predstavoval odolny hodinky ale budiz),funkcne sou asi dost nabity a jak pises zkouska zivotem mluvi za vse,preziji toho hromadu..Ja bych je musel videt,zkusit,ale jelikoz bydlim v krajskym meste(Ceske Budejovice) kde nic nemaj....to je vec druha. Jinac mam zapesti lehce pres 17,5cm... Upraveno 1. března 2011 uživatelem Semi
k-mart Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Ja mam obvod zapesti 16.5, nosim je na ctvrtych dirkach a zadny problem. PRG-40 mam taky. Obycejne, seriove vyrabene hodinky, oproti Frogmanum mnohem vetsi cislice. Ale ten plast na nich je takovy nejaky.... no asi levnejsi, protoze to nic nevydrzi, napisy na nich jsou oskrabane apod. To říkám, mám divnej obvod zápěstí Teď vážně, oproti Frogům jsou to vážně obyč plastový hodinky.. mám je taky doškrábaný, nápisy pryč.. ale i tak jsou fajn, dost toho uměj, hodně vydržej a ty velký číslice jsou super, daj se číst přes půl města :-)
Semi Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Poslední dny tu trávím až moc času a zatím se mi nepodařila najít nějaká recenze na G-shock Frogman-objektivně co je dobrý,co ne,funkce..Respektive nikde na netu na ceskych strankach...Všude čtu jak je lidi chválí.Našel jsem pouze nějakou "mini" recenzi od jednoho uživatele,ale tam se se nedozvěděl víc než opět kovový jádro,budíky...
nAscA Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Protoze je v CR skoro nikdo nema.... i proto jsem si nejake poridil. Nerad nosim, to co ostatni a jsou proste vyjimecne. To chce videt, mit ke srovnani vice hodinek treba i gecek... Vyhoda je i v tom, ze jak jsou temer vsechny urcene pro japonsky trh, tak jsou vyrabene v malo kusech a diky tomu a samozrejme sberatelum jejich cena casem neklesa, ba naopak.
robocop Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Protoze je v CR skoro nikdo nema.... i proto jsem si nejake poridil. Nerad nosim, to co ostatni a jsou proste vyjimecne. To chce videt, mit ke srovnani vice hodinek treba i gecek... Vyhoda je i v tom, ze jak jsou temer vsechny urcene pro japonsky trh, tak jsou vyrabene v malo kusech a diky tomu a samozrejme sberatelum jejich cena casem neklesa, ba naopak. Ahoj , můžu se Tě zeptat jako odborníka na Frogy nejpovolanějšího ,kde servisuješ svoje Frogy ? Já vím ,že zase tak častej servis nepotřebují ,ale u jedněch mi došla baterka a rád bych je nechal přetěsnit , hlavně kvůli zachování ISO v ČR mi to asi nikdo neudělá nebo se pletu ?
nAscA Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 No, mne v nich baterka jeste nikdy nedosla, skoro vsechny mam se solarnim nabijenim. Resp. ted v jednech starsich jo, ale jeste jsem to neresil. Kazdopadne bych je sam neotviral, uz jednou jsem si dynko pekne podrel tim otvirakem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se