Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To grannd:

Bez soláru : http://www.alza.cz/casio-g-shock-g-7900-1-d204993.htm

S solárem : http://www.hodinky.cz/casio-g-shock-gw-7900-1er.html

tomu co jsi napsal,chapu jen tomu,ze ty bez solaru,maji jinsi usporadani displeje.Srouby vidim stejny u oboou a tomu s tim modulem jaksi nerozumim :D

- Mám takový střídavý nálady, jeden den bych si koupil ty 7900 , druhej den se mi už tak nelíbí...Jediný co vím,tak na 100% bych si koupil tyto .

-U frogů se mi líbí dizajn ,ale nemají fázi měsíce (až na ten nejnovější model)

-U 7900 se mi líbí rozložení displeje ( i s fází měsíce) , ale moc se mi nelíbí dizajn - ty šrouby tam a ty plasty zespodu,celkově nic moc,ale furt lepší než mudmany,gulfmany,risemany...

Nevím co se mnou,asi kopnout do zadku...

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jenom otázka, proč pořád řešíš tu fázi měsíce? Přijde mi, že je to jediná věc, co tě odrazuje od koupě Frogů.. pokud to dokážeš oželet, pak jednoznačně Frogman -celo-titan, solar, odolnost a vůbec všechno mluví jasně pro něj.. Jinak nějaký typ Protreků, kde máš fázi měsíce, kompas, vejškoměr, teploměr.... ti udělá taky pěknou službu už kolem 5-ti tis. Kč a budeš tam mít funkcí, že nebudeš vědět, co dřív sledovat..vim to, jedny mam doma :smile_anim:

Odesláno

Faza mesiaca je pri frogoch super funkcia.aspon viem kedy ma manzelka periodu....prepacte priatelia ale dost som toho dnes popil.......chcem len povedat ze GWF-1000 su naj frogy ktore som kedy mal.Keby nebolo tych Panerajov tak ich nosim stale....milujem vas.....FROG..FOREVER

Odesláno

To k-mart :

Nevím prostě se mi to líbí,sem na to úchylnej.Abych si koupil frogy viděl na nich jen čas a stopky,pěkný no..

O těch Protrecích vůbec neuvažuju,nepřijdou mi jako "odolný" hodinky,mám suunta T3c,dávám si na ně pozor ale sou už poškrábaný jak blázen...

Odesláno (upraveno)

Semi: modul GW7900 vychází(či spíš je kompletně převzatý) z Gulfmanů ač číslo mají jiné. Takže má solár,řízení rádiem,jednoduché stopky,jednoduché budíky,fáze Měsíce(s více fázema než G7900) a příliv(asi bude taky lepší než u G7900). Šrouby kolem displeje jsou z kovu, a prý se protáčí(nemají žádnou funkci).Iluminátor 1,5 nebo 3 sec. Odpočet bez opakování.

Kdežto modul G7900 vychází spíš z Mudmanů.Šrouby kolem displeje jsou plast(a opět bez funkce). Taky má Měsíc,příliv,ale zobrazuje i v režimu času, jaký je průběh stopek(tohle má Mudman). Stopky jsou dvoje 1000hodinové,budíky lze nastavit na přesné datum nebo aby se opakoval 1x za měsíc atd. Iluminátor 3nebo 5 vteřin.Odpočet s opakováním.Taky jde nastavit, aby blikalo podsvětlení displeje během hodinového pípnutí,budíku,odpočtu. Lidi na WUS se celkem shodli, že G7900 má lepší modul(když ti nechybí solár a rádio).

Upraveno uživatelem ggrand
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Rád bych se podělil o dojmy, z těchto hodinek. Když jsem je poprvé viděl, jako novinku (myslím, že to bylo v roce 2010), tak se mi okamžitě líbily. Koukal jsem na ně na youtube.com. Co mě, ale odrazovalo od koupě byli ty "pádla" pod řemínek, viděl jsem je na starších modelech G-shock např. DW 003 apod. Měl jsem pocit, že tam jsou nějak zbytečný. Risknul, jsem to a objednal černou variantu. Jak, jsem je dal na ruku poznal jsem výhodu a funkci "pádel" hodinky dokonale dolíhaj na ruku a nošení je velmi příjemný. Tady je několik vlastností, kvůli kterým jsem si hodinky oblíbil (můj subjektivní pohled):

- "pádla" pod řemínkem (pohodlné nošení)

- funkce FLASH (blikání displeje např. při alarmu)

- funkce MUTE (občas se hodí, mít možnost vypnout zvuk tlačítek)

- na displeji je vidět najednou vidět datum i den v týdnu

- větší číslice na displeji oproti jiným modelům G-shock

- mohutné pouzdro

- velmi dobře stisknutelná tlačítka

- a samozřejmě celková odolnost hodinek, daná technologií G-SHOCK

Černou variantu už nemám, ale na léto jsem si pořídíl červené G-7900.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...