Přejít na obsah

Conquest

kuclb

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Longines Conquest http://www.prestigetime.com/item/Longines/Conquest-Automatic-Chronograph-41mm/L3.678.4.56.6.html

Mně se tato hodinky líbí designově, ale nikde tady není nic o nich psáno. Proto se Vás chci zeptat, jsou špatné, nebo jsou příliš tuctové? Jak byste shodnotili kvalitu? Chci hodinky nadenní nošení 24 hodin denně. První jsem chtěl Omegy, ale časem jsem zjistil, že na ty které se mi líbí nemám zlaťáčky. Mohli byste mi dát nějaké info o modelu výše? Díky moc

Jo a googlil jsem hodně:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S keramikou jsem je viděl naživo, ale na mě je to moc kontrastní.

Navíc chrono se mi líbí, i když pravda v ČR jsem conquest s chronem neviděl... Mohli byste mi napsat, jestli je s těmi hodinkami nějaký problém, nebo něco? Díky

skus zajst na vaclavaku do hodinarstva nedaleko hotela ADRIA, maju tam aj Longinesy aj v chrono verzii..i ked na to chrono nie som, ale hnede grand vitesse boli krasne..a urcite s longinesami neprehlupis :guitar:

Odkaz ke komentáři

Design si musis poriesit sam..... ale ked by slo o kvalitu, tak Longinami urcite chybu neurobis. Ja mam dvoje, hydro a hydro-chrono a nemam co by som im vytkol.... cifernik na jednicku, tah na jednicku, korunka a luneta tiez. Je to ETA-monting ale podstivy, to je v tejto cenovej skupine sice bezne ale stale myslim ze u longines je cena/vykon v takej prijemnej rovnovahe. Rozhodne to nie je entry-level ETA, ale ani to este nie su take palky ako napr u IWC, Tudor alebo B.

Mne sa na L napr. paci, ze bezhlavo neseru na vsetko priehlad a to iste plati pre antireflex. Inak je to znacka s historiou a tusim v poslednom case sa im podaril aj nejaky vlastny kaliber (aj ked ich vlastni swatch).

Jedine na co by som si dal pozor su pokutny predajcovia na ebay... inak sa s Longinami spalit asi neda.

Odkaz ke komentáři

Tak ty jsou na mě moc oblekové. Jsem mladý, skoro student, i když na to už trochu postarší:-D a nějak obleky apod. moc nenosím, takže mám raději sportovnější styl. Zárověň ale chci aby se to v případě nouze dalo nosit i k obleku a neurazilo to. Jinak na jiném fóru mě lámali do Omeg, že stačí trochu připlatit a mám o mnoho lepší hodinky, lvalitnější. Co si o tom myslíte?

ok ked s chronom tak jedine tieto Longinesy :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zítra bych se chtěl jít na hodinky podívat na Václavák.

Takže se chci zeptat, prohledal jsem spoustu odkazů, ale jaké máte zkušenosti s dovozem z USA? Platí se většinou clo+DPH?

Jinak jsem našel obchod v UK: http://www.swisswatchesdirect.co.uk/swisswatches/l3_678_4_56_6-mens_watches.html

tak bych se chtěl zeptat, zda v něm někdo něco kupoval a případně poradil, jak platit apod. Jaksi jsem nikdy takhle nenakupoval a moje angličtina je mizerná...

Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Nějaký jiný názor ještě? Anebo něco k on-line obchodu v UK? Není tam nějaký? Dle všeho jsou hodinky v UK nejlevnější v Evropě...

zvlastny nazor na cenu v UK, podla mna a mojich pozorovani pocas poslednych rokov su prave tam jedny z najdrahsich v EU

Odkaz ke komentáři

A můžu vědět, kde jsou podle Vás nejlevnější? Je totiž pravda, že jsem koukal na Itálii, Švýcary, UK a Francii. A z těch mi vyšlo nejlíp UK.

Prosím o radu, kdyžtak odkaz? Díky

zvlastny nazor na cenu v UK, podla mna a mojich pozorovani pocas poslednych rokov su prave tam jedny z najdrahsich v EU

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...