NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 To je lesk jako blesk, jsem rád, že ti dorazily v pořádku. Je pravda, že díky scratchproof pouzdru vypadají všechna Rada jako nové hodinky. Tady je hezké srovnání materiálů:
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 No jako co se týče materiálů je Rado docela na výši, už jen to, že používali safír někdy v 60s Fakt si je asi musím koupit
Gorr GrimWolf Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Tado, co jsem ti to udělal A to ještě mají datum... Ale jestli se ti líbí, tak jdi do nich. Já kdybych jedny už měl, tak sem si vzal tyhle taky.
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 (upraveno) Jsou velké, s datumem a mají atypické uchycení tahu - 3 věci, které na hodinkách nesnáším - ale nemůžu si pomoct! Přecejenom teď nemám žádné diversky do vody - Seiko Divers jsou rozbité a Sinny, ač mají vodotěsnost 200m se mi do vody brát nechce. Upraveno 9. března 2011 uživatelem Tada
Gorr GrimWolf Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Já ti rozumím. Chtěl sem swiss made, nechrona, potápky a na tahu nebo kaučku. Mám neswiss made chrona na kůži Ale zpět k věci. Mě se ty Rada moc líbí a co bude na nich super je ta odolnost, obzvlášt u hodinek na všelicos se to bude hodit. Podle mě ideální na nošení k džínám někam ven, ale neurazí ani k obleku
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Já ti rozumím. Chtěl sem swiss made, nechrona, potápky a na tahu nebo kaučku. Mám neswiss made chrona na kůži Ale zpět k věci. Mě se ty Rada moc líbí a co bude na nich super je ta odolnost, obzvlášt u hodinek na všelicos se to bude hodit. Podle mě ideální na nošení k džínám někam ven, ale neurazí ani k obleku Máš Arcadie Chrono, co? No na zbytek sportu potřebuju chronograf, tak mám Sinny 103 St (ale bez šroubovacích tlačítek, tak se s nimy do vody bojím) tudíž potřebuju ty diversky. Na denní nošení a k obleku to zvládají Nomosky a na spontání koupaní se v alpských horských jezerech stačí jejich 100m
vojt Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Ta Rado úchylárna mi nedá spát. Nevíte, jestli má model Original (ne diver) šroubovací korunku?
Mirek Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) Mám dojem, že Rado má u automatů šroubací korunku, takže ta hlavní by měla být šroubovací, jestli je šroubovací i ta vedlejší na ovládání lunety, to nevím. Sorry, myslel jsem, že se ptáš přímo na ty divery, takže korunka ovládání tě asi nezajímá..každopádně by ale všechny Rado v automatu měly mít šroubovací korunku. Upraveno 12. března 2011 uživatelem Mirek24
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Dneska jsem si tu úchylárnu zkusil na ruce a asi není cesty zpátky
vojt Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Mám dojem, že Rado má u automatů šroubací korunku, takže ta hlavní by měla být šroubovací, jestli je šroubovací i ta vedlejší na ovládání lunety, to nevím. Sorry, myslel jsem, že se ptáš přímo na ty divery, takže korunka ovládání tě asi nezajímá..každopádně by ale všechny Rado v automatu měly mít šroubovací korunku. Díky, fajn. No, fajn.. Asi je budu muset pořídit
NIGHTinGALE Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Já už dlouho pošilhávám po Rado Original Skeleton, ale cenově jsou výrazně výše, než zbytek řady Original.Retail je kolem 6.000 dolarů a nejlevněji jsem je potkal za 4.000. Což je více, než jsem za ně ochoten dát. Ale fakt mě lákají.
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Jsou krásně... Hm... Sterilní! Ale zároveň oživené tím skeletonem!
Onisau Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Já už dlouho pošilhávám po Rado Original Skeleton, ale cenově jsou výrazně výše, než zbytek řady Original. Retail je kolem 6.000 dolarů a nejlevněji jsem je potkal za 4.000. Což je více, než jsem za ně ochoten dát. Ale fakt mě lákají. Viděl si je naživo? Na mě působili jako rozbité, nebo nedodělené hodinky. Asi to je tím, že mají tammalý cifr a to co je tak pěkně vidět na foto není vidět zase tak dobře v reálu. Ale možná je to i trochu tím, že miluju normální modely této řady a nejsem velký fanda do skeletonů
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 To pouzdro sedne na ruku jak p...l na hrnec! A dokonce i na mojí hubenou, nojo, co se dá dělat, potřebuju je...
Petr77 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Adame, ty A2 jsou hodne naslapnuty. Tak ctyri roky nazpet jsem koupil keramicky Rada s digi datumkou a byl to dost prehmat /mozna by me vydrzely delsi dobu, byt tedy v automatu/. Pokud to vazne klapne a A2 budou automaty, budu mit dalsi kousek do hledacku. Narazis-li na neco noveho ohledne A2, dej vedet a ja to same. Diky, Petr
Adam99 Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Adame, ty A2 jsou hodne naslapnuty. Tak ctyri roky nazpet jsem koupil keramicky Rada s digi datumkou a byl to dost prehmat /mozna by me vydrzely delsi dobu, byt tedy v automatu/. Pokud to vazne klapne a A2 budou automaty, budu mit dalsi kousek do hledacku. Narazis-li na neco noveho ohledne A2, dej vedet a ja to same. Diky, Petr Tak zatím mám toto info: Výrobek bude uveden na trh v letošním roce - říjen / listopad. Model má označení Rado D-STAR, bude k dispozici ve třech velikostech pouzdra (42 / 38,2 / 30,2 mm). Referenční čísla modelu jsou : R15 938 15 3 / R15 946 15 3 / R15 947 15 3 Cena orientační bude 39 600,- Kč.
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Tyhle hodinky mě už nějaký čas hodně zajímaly. "Retro" tvar mám rád, proto jsem šel i do Doxa SUB a Seiko White helmet (ale ty mi nakonec zabavila manželka..:-)). Toto vlákno pomohlo k mému rozhodnutí a ...už se nemůžu dočkat .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se