chlumak Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Zdravím Vás pánové!Před časem jsem tady na foru koupil noname pilotky s myiotou uvnitř a ted´ mě napadlo, když to nemá nic na cifru, což si tam udělat svůj originál, jen tak pro legraci. Pouzdro i cifr jsou z lacinýho kraje, ale tenhle strojek mám prostě rád a s nápisem "chlumak" bych si je bral určitě na ruku na práci nebo se psem častěji Máte někdo zkušenost nebo tip na někoho, kdo dokáže v nákladu jeden kus zhotovit takovou práci? A jakou technologií? Díky za rady Takhle nějak bych si to představoval: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. března 2011 uživatelem chlumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 To je zajímavý nápad. Technologie by asi mohly být dvě. První tisk barvy tamponem. To zvládají reklamky ve kterých tamponem potiskují reklamní předměty (propisky, zapalovače). Anebo gravírování laserem. Tady v Jablonci vím kde, ve Středních Čechách nevím, ale sem tam nějaký laser taky určitě bude. Laser ale obnaží podklad, tak by pak nápis byl takový kovový řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumak Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 To je zajímavý nápad. Technologie by asi mohly být dvě. První tisk barvy tamponem. To zvládají reklamky ve kterých tamponem potiskují reklamní předměty (propisky, zapalovače). Anebo gravírování laserem. Tady v Jablonci vím kde, ve Středních Čechách nevím, ale sem tam nějaký laser taky určitě bude. Laser ale obnaží podklad, tak by pak nápis byl takový kovový řekl bych. Tampon znám, ale tam právě bude háček v tom nákladu jeden kus, příprava pro ten tisk bude stát strašně moc peněz, řekl bych možná tisíce korun Spíš sem myslel na nějakého rytce, nebo laser, ale vyrobit to jako destičku z nějakého bílého materiálu a nalepit, ale v tom se právě nevyznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Nevěřím tomu, že by to stálo tamponem strašně moc. V Praze bych se zeptal tady klik jsou v Libni. Podle mne se to dá zvládnout do tisícovky (jedné). Pak mne ještě napadlo - jak píšeš o tom nalepit - tak nechat to vyříznout v nějaké reklamce plotrem ze samolepící fólie a přenést. To by mohlo být i levnější. Nevím ale jestli se dají řezat a přenášet takové mrňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Mrkni do historie, namátkou TADY, TADY a TADY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se