Dizmo Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Dobrý den, nevíte o nějakém hodinářství v ČR, které se specializuje na Seika, případně není někdo ze šťastných majitelů z východních Čech? Dost o těchhle hodinkách uvažuji, ale rád bych se na ně předem podíval in natura...
sharz Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Na altro.cz máš zoznam predajní a aj ďalšie info o Seikách... Dobrý den, nevíte o nějakém hodinářství v ČR, které se specializuje na Seika, případně není někdo ze šťastných majitelů z východních Čech? Dost o těchhle hodinkách uvažuji, ale rád bych se na ně předem podíval in natura...
efreeti Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 v hodinarstvi nemas sanci, jsou to hodinky urcene pouze pro japonsky trh, v evrope se oficialne neprodavaji.Jedina moznost je nektery ze zdejsich clenu...ja je mam, ale sem od Ostravy
Dantechno Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 V cechach je v obchode neuvidi bych se vsadil. Je to model pro japonsko. Bohuzel ja nejsem z vych. cech...
Dizmo Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Tak přesně toho jsem se bál... No uvidíme, ještě projdu videa, ale není to ono...
Dantechno Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Já jednoznačně doporučuji viz, mé vlákno...
Dizmo Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Já jednoznačně doporučuji viz, mé vlákno... Tohle jsem všechno pročetl, ta přesnost a perpetual calendar se mi hodně zamlouvají, ale přijdou mi celkem vysoké (na druhou stranu, jsou to divery) a ta datumovka mi na fotkách přijde taková nedotažená, jako by tam něco chybělo... Proto bych je chtěl vidět v reálu. Ale už jsem dost nahlodán, tak na 80 % je koupím.
miccalek Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Já je měl, jsou docela hi-tech (za ty peníze), akurát mně tam vadil malý průměr pouzdra. Ale pokud máš ruku pod 17cm, tak by to mělo být v pohodě. A když se ti nebudou líbit, jistě je udáš zde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se