valentino30 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Zdravim Vsechny,potreboval bych poradit ohledne techto hodinek. Nemuzu nikde nic ohledne nich najit a proto zadam Vas zkusene co na to reknete. Nasel jsem jen same 6205 - 8000 SEA LION M88 s automat. kalibrem a zaden s manualnim natahem. Proc asi . Ze by nejaky kutil, ci co??? Na strojku je jen vyrazeno Seiko a pod setrvackou cislo 55048 a cislice na datumovce jsou cervena. Kdyby jste nekdo nahodou o nich neco vedel, budu rad za kazde info .Pekny den preji.Roman
mischa Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Jo, jsou to Seika s ruským strojem, kde je vygravírováno Seiko. Velmi povedený hybrid.
valentino30 Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Znamena to, ze cele hodinky jsou hybrid(kopie, replika), nebo jde jen o strojek???? Nebo jak to mam chapat??? Upraveno 6. března 2011 uživatelem valentino30
instant Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) podla toho ako vyzeraju su to Sealion M88 6205-8000. ma v nich byt kaliber 6205 /oznacenie Seiko z tej doby je vzdy typ kalibru - za pomlckou potom zakodovany zakladny fíčr hodiniek - typ puzdra apod/. ak v nich nie je 6205 /a nechci aby sme ti to tu gúglili/, tak potom nie je nieco v poriadku Upraveno 6. března 2011 uživatelem instant
valentino30 Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Aha, tak proto jsem nic o tom kal. nenasel a asi to tam strcil a zmastil nejaky mastic . O to mi prave slo a myslel jsem, ze je to treba nejaka levna evropska varianta, nebo nejaky nejzakladnejsi model (bez vybavy) co byl. Takze ted mi asi jen zbyva sehnat kal.6205 a z trabose udelat limuzinu . pocitam, ze to bude asi problem, ze???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se