Stýf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Já jsem zvolil Archimede Pilot H,průměr 42cm při zápěstí 17,5cm sedí akorát a vyhovuje mi jejich malá výška pouzdra 9,9 mm.Dále čistější ciferník bez datumovky a nápisu a nádherné modřené ručky.Průhledné dýnko k B-Uhr sice není uplně to pravé,ale já mám rád pohled na strojek.Jenom škoda , že nemají místo automatu ruční nátah.Ale i tak jsou to skvěle a přehledné hodinky.Jak už tady bylo psáno,nejlepší je vyzkoušet na ruce a vybrat ty,které lahodí nejvíc Tvému oku.
Jezevcik2 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 (upraveno) Stýf,nevím,jestli nebudu uvádět něco,co již víš,ale ony i tak ten ruční nátah mají,což je podle mne ve spojení s automatem ideální kombinace. Upraveno 17. června 2011 uživatelem Jezevcik2
Stýf Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 To Jezevcik2: Jasně to vím,myslel jsem jenom manuální nátah bez automatu (bez rotoru).Něco jako ETA 2801.Bylo by to zase k původnímu vzoru blíž.
Head Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 za me urcite cerny, bez datumua)vypadaji cistejcb)budou asi historicky puvodnejsi pilot c)asi i lumi lepe vynikne moc pekny hodinky
Drejkot Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ahoj, taky přemýšlím nad Stowa Airman Ikarus, ale nějak se mi nepozdávají změny u nové kolekce. Konkrétně nové logo a onion korunka. Osobně mi to přijde jako negativní změna. Původní logo a klasická korunka se mi líbily víc. Jaký je váš názor?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se