Návštěvník admira Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 ?Carbon Fiber Dial ?44mm 316L Bead Blasted PVD Case ?Threaded Pearl Harbor Case Back ?SuperLuminova? & LÜM-TEC? ?Anti-reflective Sapphire Crystal ?Numbered Limited Edition (125) ?Unidirectional Rotating Bezel ?25 Jewel Automatic ?Screwdown Crown ?Date Function ?Pat. Pend. Lumed Bezel ?Rubber Strap ?Steel Bracelet (Optional) ?Sapphire Case Back (Opt.) ?Diver 200m ?Assembled & Tested in USA Special Introductory Price - $719 ?Silver Embossed Dial ?44mm 316L Stainless Steel Case ?Threaded Sapphire Caseback (Incl.) ?25 Jewel Decorated ETA 2824 Auto. ?SuperLuminova? & LÜM-TEC? ?Anti-reflective Sapphire Crystal ?Numbered Premium Edition (50) ?Unidirectional Rotating Bezel ?Screwdown Crown ?Applied Hour Markers ?Blued Hands and Markers ?Pat. Pend. Lumed Bezel ?Date Function ?Steel & Rubber Strap ?SWISS MADE ?Tested in USA ?Diver 200m Special Introductory Price - $1,199 ?Carbon Fiber Dial ?44mm 316L Bead Blasted PVD Case ?Threaded Pearl Harbor Case Back ?SuperLuminova? & LÜM-TEC? ?Anti-reflective Sapphire Crystal ?Numbered Limited Edition (125) ?Unidirectional Rotating Bezel ?25 Jewel Automatic ?Screwdown Crown ?Date Function ?Pat. Pend. Lumed Bezel ?Rubber Strap ?Steel Bracelet (Optional) ?Sapphire Case Back (Opt.) ?Diver 200m ?Assembled & Tested in USA Special Introductory Price - $579
Baker Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Asi se jim libi UN. A trochu i Milgauss
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 To jsou ale hezky veselý hodinky. Hlavně ty bílostříbrný se mi líbí. V létě na plážovej bar by mohly být fajn.Akorát ten název firmy je divnej
jankoxxx Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 To jsou ale hezky veselý hodinky. Hlavně ty bílostříbrný se mi líbí. V létě na plážovej bar by mohly být fajn. Akorát ten název firmy je divnej to asi zato ze su z norska
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 to asi zato ze su z norska To jsem pochopil, ale zní mi to divně a na ruce by mě to iritovalo. Ale jinak mi přijdou takový hezky plážový. Akorát kdybych u té vody potkal Frantíka s Rolexkama nebo Tombeda s Doxama, tak by mě to asi sralo
pavča Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Už jen kvůli tomu názvu a hlavně provedení názvu bych je na ruku nevzal. Nelíbí !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se