Miroslav 2 Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Mám záujem o tieto hodinky, tak by ma zaujímala kvalita, prevedenie atd.
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Nezaznamenal jsem výtky na provedení nebo kvalitu. Jaký chceš model, hádám, že obligátní Eintausend, že ?
Miroslav 2 Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Uvažujem o Eintausend alebo Funfundert B. Ešte sú v hre aj Sinn U1 alebo Prometeus. Páči sa mi na nich drsnejší nenaleštený vzhľad, myslím, že kvalita bude takisto na vysokej úrovni.
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Pokud máš ve výběru SINN, nemusíš o ničem dál přemýšlet. Na Kazimon a podobné exoty zapomeň.
Miroslav 2 Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Ked sa bavíme o Sinn, ako ja na tom prevedenie U1 s čiernou lunetou? Je to dosť tvrdené a odolné voči bežnému používaniu? Zatiľ som uvažoval len o zakladnej variante bez čiernej lunety.
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Povrchovka Sinnu je poměrně odolná...
instant Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 V 13. 3. 2011 v 13:54, 'Miroslav 2' napsal: Ked sa bavíme o Sinn, ako ja na tom prevedenie U1 s čiernou lunetou? Je to dosť tvrdené a odolné voči bežnému používaniu? Zatiľ som uvažoval len o zakladnej variante bez čiernej lunety. tiež mám pocit že pán Brin ešte zďaleka nedosiahol to čo chcel.. Black Hard Coating A hard TiA1CN (titanium-aluminium-carbonitrite) coating, applied using a so-called PVD process. This layer has a surface hardness of more than 2000 HV. See Sinn Technology Black Hard Coating.
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Já mám na svých Sinnech lunetu s povrchovkou touhle technologiíí, nosím je do docela agresivního prostředí, hodně prachu, hodně otěru, ale drží...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se