Adam99 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 V průběhu tohoto roku by se měly dostat do prodeje obměněný model Victorinox AirBoss. Průměr pouzdra 42 mm, water-resistant 100 metrů, safír, automat, cena cca $995. Za mne Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Celkem se mi líběj, ale tisíc bubáků mi za ně přijde relativně dost, jestě na kůži.. Hodně podobně se už pokud vím daj pořídit třeba Hamiltony chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 velmi podareny kusok. pochvala za 100m WR. to sa vzdy hodi. a 1000 USD uz tiez neni co byvalo takze ta cena az tak tragicka neni. palec hore aj za datum na 6-ke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Celkem se mi líběj, ale tisíc bubáků mi za ně přijde relativně dost, jestě na kůži. Pokud je to RRP, tak na ebay budou za mnohem mene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 mne sa pacia a cena je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se