Saturnax Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Mám sice jiného favorita v téhle řadě, ale konečně si premiery někdo koupil!!! Gratulace veliká Vďaka, myslím, že tu na fóre ich nemá nikto iný - čo je podľa mňa škoda, pretože sú naozaj krásne!
Saturnax Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 little_w: to bych musel prodat auto ozaj pekné sú, přimlouvám se za víc detailních fotek z jakého materiálu je cifr?
Saturnax Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 little_w: to bych musel prodat auto ozaj pekné sú, přimlouvám se za víc detailních fotek z jakého materiálu je cifr? S mobilom nič extra nenafotím, ale skúsim zohnať foťák a hodím sem zopár lepších fotiek. Netuším, z čoho je ciferník, ale na plast to nevyzerá Profi foto: http://www.pbase.com/kelvinphoto/seikopremier
robo Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Aj ja mám taký pocit. Podľa mňa je to nejaký hliník, alebo niečo také S mobilom nič extra nenafotím, ale skúsim zohnať foťák a hodím sem zopár lepších fotiek. Netuším, z čoho je ciferník, ale na plast to nevyzerá Profi foto: http://www.pbase.com...to/seikopremier
Saturnax Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jsou moc pěkné, gratuluji! A cena vypadá docela zajímavě - vzhledem k tomu, že nutně potřebuji něco se světlým cifrem, tohle bude jeden z žhavých kandidátů... pro vše z Japonska mám slabost Tu sú jedny na predaj: http://cgi.ebay.com/SEIKO-SPB003-SPB003J1-6R20-MENS-DRESS-WATCH-SUPERB-/160556571996?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2561eadd5c
little_w Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 super kauf, ta cena je dost dobra! Martzi, kdyz az to budes kupovat, klidne mi napis a muzes si to nechat poslat na mne. vypada to, ze to neposila mimo Anglii. a jako bonus bych je mel aspon na chvili v ruce, at mam o cem premyslet.
Saturnax Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 super kauf, ta cena je dost dobra! Martzi, kdyz az to budes kupovat, klidne mi napis a muzes si to nechat poslat na mne. vypada to, ze to neposila mimo Anglii. a jako bonus bych je mel aspon na chvili v ruce, at mam o cem premyslet. Ak ich raz dáš na ruku, tak pochybujem, že sa ich niekedy zbavíš...
Saturnax Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Ak by mal niekto záujem o čiernu variantu: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200578535046&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Saturnax Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 to ne. pokochal bych se a to je asi tak vsechno. libi se mi na nich ukazatel rezervy, desne se mi nelibi rimske cislice a ani ty ciferniky se dnem a datem nejsou uplne pro mne. dneska jsem je videl v krame a jsou krasny. ale proste ne pro mne.
Saturnax Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 to ne. pokochal bych se a to je asi tak vsechno. libi se mi na nich ukazatel rezervy, desne se mi nelibi rimske cislice a ani ty ciferniky se dnem a datem nejsou uplne pro mne. dneska jsem je videl v krame a jsou krasny. ale proste ne pro mne. Tak to zase mne sa na nich zapáčilo všetko a hneď
Martz Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Jsou prostě do jisté míry extravagantní - hodně vyčuhují z toho, co je tady o Seiku zažité (tradiční design, menší rozměry, střízlivý vzhled).Já bych si je prioritně nevybral, ale mojí ženě by se na mě líbily a bílej cifr taky není s mojí garderóbou na denní nošení, takže jako doplněk do sbírky ale zatím je to jen zajímavej kandidát na další nákupy, rozhodně to v příštím čtvrtroce nehodlám realizovat
Saturnax Odesláno 20. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Jsou prostě do jisté míry extravagantní - hodně vyčuhují z toho, co je tady o Seiku zažité (tradiční design, menší rozměry, střízlivý vzhled). Já bych si je prioritně nevybral, ale mojí ženě by se na mě líbily a bílej cifr taky není s mojí garderóbou na denní nošení, takže jako doplněk do sbírky ale zatím je to jen zajímavej kandidát na další nákupy, rozhodně to v příštím čtvrtroce nehodlám realizovat Pôvodne som chcel kúpiť variantu s čiernym cifrom. Je dosť možné, že ak mi zostanú nejaké voľné financie, tak do nich pôjdem. No a potom niekedy v budúcnosti sa snáď podarí aj Grand Seiko
Saturnax Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2012 (upraveno) Hnedý remienok už doslúžil, dnes ho nahradil čierny Seiko Calf Z 21. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června 2012 uživatelem Saturnax
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se