gozer Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Zdar zvažuji koupi modelu Arktika, jaký je Váš názor na kvalitu, poměr cena / výkon atd. Samozřejmě uvítám i osobní zkušenosti LEDOBOREC ARKTIKA PRVNÍ LEDOBOREC, KTERÝ DOSÁHL SEVERNÍHO PÓLU ? Limitovaná edice 3000 ks? Pouzdro z ušlechtilé oceli s rozměry: 40x34 mm? Vodotěsnost 3 ATM? Tvrzené minerální sklo s povrchem upraveným proti poškrábání? Dvoubarevný indikátor den a noc? Datumovka? Průhledný zadní kryt hodinek? Indikátor času ve formátu 24 hodin? Luminiscenční ručičky a indexy? Řemínek z pravé kůže nebo náramek z ušlechtilé oceli STROJEK VOSTOK 2432 ? ozdobný strojek Vostok 2432? automatický nátah? dvoubarevný indikátor den a noc? datumovka? centrální sekundová ručička? 32 kamenů? nárazuvzdorný hodinový strojek? přesnost chodu (při normální teplotě): -10 ? +30 s/den? doba nepřerušované práce: 31 hod.? frekvence: 19 800 kmitů za den
shamot Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Ono to nie je tak úplne pravda že je to limitované edícia 3000 kusov. Vostok Europe robí takmer všetky modely po 3000 kusov, ale pri niektorých modeloch spravili niekoľko sérií po 3000 kusov. Napríklad Gaz-14 Limousine mal minimálne dve série po 3000 kusov. Inak vyzerajú veľmi pekne, majú svoje čaro. Tento strojček ale VE už prestali používať, aspoň pri posledných modeloch používajú SEIKO.
Radimk Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Tak k této firmě a konkrétně i k tomuto modelu je tu napsáno dost a dost. Co tak použít fci "hledat"..Já ho vlastnil v mém chrono-pravěku a nemohu si na něj stěžovat. Pravda, měl sem nerez verzi + černý cifr + černá kůže.Jsou tu na ně rozdílné názory, od chronických nepodar-kusů až po bezproblémové kusy, na který jsem měl štěstí i já.Snad jen pár mínusů - nemožnost rychlého překlápění data a šílený tvar korunky, která nejde normálně točit.Jinak provedení pěkné a svědomité, trochu mi vadil syndrom ožužlaného bonbonu, ale to je věc názoru.Na omáčku kolem nedej - limitka u rusáků v podstatě nic neznamená, změní barvu šroubku a nová limitka je na světě.Stroj je ... no za tu cenu dobrý, ale není to žádný výkřik super techniky, spíš levný pracant. Moc pokoukání na něj není, a ten průhled je taky dost naroubovaný, ale neuráží, a zdobený strojek .. no jakýs takýs náznak tam je.Suma sumárum - pokud je koupíš za cenu cca 3-4000 tak dobrý.
gozer Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 O limitovanou sérii mi nejde. Docela se mi líbí na pohled, ale samozřejmě mně zajímala hlavně kvalita strojku, co do spolehlivosti. Mám nabídku kolem 250 USD, tak přemýšlím ...
pepan Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Byly to mé první automaty,dva roky šlapou bez problémů,nenosím je sice každý den ale za ty prachy dobrý.
shamot Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Inak cena 250 USD zodpovedá cca 180? a za toľko sa Arktiky predávajú aj u nás (bežná maloobchodná cena je 174-184? podľa modelu). Pohľadaj či ten tvoj model nie je dostupný aj v Česku (resp. na Slovensku, je to ten istý distribútor) a pozri si cenu. V prípade problémov to nebudeš musieť posielať do zahraničia.
Radimk Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Inak cena 250 USD zodpovedá cca 180? a za toľko sa Arktiky predávajú aj u nás (bežná maloobchodná cena je 174-184? podľa modelu). Pohľadaj či ten tvoj model nie je dostupný aj v Česku (resp. na Slovensku, je to ten istý distribútor) a pozri si cenu. V prípade problémov to nebudeš musieť posielať do zahraničia. http://www.ruskychronograf.sk/
Alexion Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 spominana stranka uz nefungujevostoky sa daju kupit aj tu http://www.vostokeurope.sk/ten arktika model tam ale myslim nie je btw. nie je v dnesnej dobe rezerva natahu 31 hodin malo?
Dr.Watson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Nemyslím, že reserva nátahu je tak důležité měřítko Vostok E. teď patří mezi "lepší" ruské výrobce ve své kategorii. Od Čistopolu berou kalibry, které jsou kvalitnější (ehm, prostě zkontrolované, neměl by tam být aušus), sami si je ještě doupravují. Navíc z Čistopolu odvezli ty slušnější stroje. V-E má podle názorů uživatelů řádově vyšší kvalitu než po svém vzniku. Za sebe-mám rád Čistopolské, tedy jsem s nimi spokojený. Pokud by se mi líbily V-E asi bych byl ještě spokojenější. Chybu s nimi neuděláte. Na hranaté jsem také koukal. Toto jste viděl?
Alexion Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 ten natah som spominal preto lebo v novsich modeloch sa objavuje aj strojcek od seiko a ten ma rezervu 41 h. ako laik neviem posudit ci je to lepsi krok ohladom na celkove parametre strojcekov, pravda vsak je, ze hodinky vostok europe maju nieco do seba aj ked je v nich guartz.dost ich teraz tlacia do povedomia ludi, naposledy na bratislavskom autosalone bol stanok aj s tymito hodinkami.
trud Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Za tu cenu velmo dobry stroj..mam jedny uz treti rok.nosim do prace.von..vsade..slapu dobre davaju tak 6-8 sekund za den.Remienok moc nevydrzi, uz mam druhy.Ja by som si ich z japonskym strojkom ani nekupil, to uz nie je ono :)Skoda ze anchary robia len z japoncom.
HonzaX Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Mám je několik let, zatím dobrý, ta korunka se skutečně blbě natahuje a řemínek asi za rok odešel a tak jsem zakoupil origoš tah.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se