Petrson Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Právě mi dorazily Fortis B-42 Diver s vodotěsností 200m, s údivem jsem zjistil, že i přesto, že se jedná o potápky nemají šroubovací korunku. Je to běžné i u jiných typů, nehrozí průnik vody?
Micey Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Je to normálka, taky jsem nějaký takový (nevim už jaký) měl.. Je to spíš psychický řekl bych, nějaký normální bazénový vodotěsnosti to bude jedno.. minimálně pár let, nevim jak časem, bez servisu. EDIT: Jo a gratulace, užívej a nepřemýšlej o blbostech
Petrson Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 To jo to já si je uživám, jsou nádherné, ty modřené indexy a ručky + antireflex - BOMBA . Až budu mít čas nafotím :-)
StanoBare Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Ono už keď niečo kupuješ a nestojí to ale malý peniaz, že, je dobré si najprv zistiť čo najviac, tak ťa nič neprekvapí . Určite by nepustili do výroby niečo, čo nefunguje, čo nemajú otestované - viď WR, už keď Fortis ma nejaké historické renomé. Osobne som bol s nimi (model B42 Off.Cosmo - tiež má push up/down korunku) ledva v 2m, takže nič moc, ale myslím, že člen Harry sa potápal do cca 20m hĺbky (model chrono, ak si dobre pamätám) a v pohode. Diver model je určite super, sám som nad ním uvažoval, len akosi som nechápal ich vizáž s účelom a zameraním ako uvádza ich názov...skôr na sport/bežné nosenie. Hlavne, že sa ti páčia, to je základ a každý kto ich mal, obľúbil si hru modrastých odtieňov. Užívaj si ich a keď budeš môcť hoď do "Chlubírny" pár fotiek .
abbot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V 17. 3. 2011 v 15:02, 'Petrson' napsal: Právě mi dorazily Fortis B-42 Diver s vodotěsností 200m, s údivem jsem zjistil, že i přesto, že se jedná o potápky nemají šroubovací korunku. Je to běžné i u jiných typů, nehrozí průnik vody? Naopak buď rád, to že neni šroubovací korunka znamená, že máš novější variantu. Starší šroubovací verze byla náchylná ke strhnutí závitu... jinak taky se přidávám ke gratulantům
Petrson Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Tak to jste mě potěšili. Fakt si je užívám a říkám si, že budou na dlouho ty poslední , ...........takových už tu bylo že? Vybíral jsem z různých Fortisů, ale miluju modřené ručky, tohle má i indexy a hlavně má safír s antireflexem. Navíc jsem zjistil, že jsem "úchylný" spíše na bílý (světlý) ciferník a na něm výrazné indexy a ručky. Prostě paráda, fakt jsem teď nadšenej
Peter2 Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Pekne diverky, gratulujem, fortis nesklame v akomkolvek puzdre.
Petrson Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Díky všem za uklidnění a komentáře :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.