tomek Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Ahoj, chtěl bych si pořídit nové hodinky a mám již určitou představu. Pořád ale nemůžu narazit na ty pravé. Chci nějaké automaty s černým ciferníkem, sportovní, ale zase ne nějak přeplácané, barevné ručky(modrá, žlutá, ppř. i jiná)hodně se mi líbí když nejsou ručky "plné" a jde pod ně vidět (nevím jak bych to nazval) , jednoduchou ne příliš masivní lunetu, průměr by měl být tak do 42mm (mám zápěstí jen něco kolem 16cm), vodotěsné (alespoň 100m), průhledné dýnko. To vše by se mělo vejít do cca 5tis. Dá se něco takového sehnat? Pro lepší představu jsem našel jedny (takový ideál, ovšem mimo mé možnosti) klik
Carllos Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Ahoj, chtěl bych si pořídit nové hodinky a mám již určitou představu. Pořád ale nemůžu narazit na ty pravé. Chci nějaké automaty s černým ciferníkem, sportovní, ale zase ne nějak přeplácané, barevné ručky(modrá, žlutá, ppř. i jiná)hodně se mi líbí když nejsou ručky "plné" a jde pod ně vidět (nevím jak bych to nazval) , jednoduchou ne příliš masivní lunetu, průměr by měl být tak do 42mm (mám zápěstí jen něco kolem 16cm), vodotěsné (alespoň 100m), průhledné dýnko. To vše by se mělo vejít do cca 5tis. Dá se něco takového sehnat? Pro lepší představu jsem našel jedny (takový ideál, ovšem mimo mé možnosti) klik V této cenové relaci koukni na Seiko,nebo Orient.
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 V této cenové relaci koukni na Seiko,nebo Orient. Jj, tyhle značky už jsem procházel (je fakt že jsem teda neviděl všechny modely) Ale pořád mi nějak nepadlo nic do oka. Proto jsem chtěl spíš nějaký konkrétní typy
Carllos Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Co třeba z nové řady Seiko5,cena do 5tisíc.
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Co třeba z nové řady Seiko5,cena do 5tisíc. Nevypadají špatně, ale chybí mi tam trocha barvy která by je víc oživila...
Carllos Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Hele,za ty peníze,hoodně muziky,dělají se i v bílé a modré,které jsou fakt nádherné. ,koukni do vlákna Seiko-Nová pětka
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Hele,za ty peníze,hoodně muziky,dělají se i v bílé a modré,které jsou fakt nádherné. ,koukni do vlákna Seiko-Nová pětka neměl jsem namysli barvu ciferníku. černá je fajn. spíš mi šlo o bravu ručiček a případných dalších věcí co by na tom cifru byli. Pro představu tady Tyhle teda mají ale na mě moc velkej rozměr a i ta luneta mi příjde příliš masivní
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 co tohle? Pěkné, zvlášť to barevné sladění s korunkou se mi líbí, ale pořád je tam té barvy málo (možná kdyby byl v barvě i nějaký index) a taky bych spíš preferoval žlutou nebo modrou
Frantik Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 (upraveno) Co tohle, tam je barev dost a můžeš mít na každej den jednu Upraveno 19. března 2011 uživatelem Frantik
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Co tohle, tam je barev dost a můžeš mít na každej den jednu tak to uz je asi trosku moc
Rudykopalsson Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 hledej, přebírej a užívej si to, tohle je na tom to nejkrásnější:-) jak už bylo řečeno, pravděpodobně to budou Seika nebo Orienty
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 ty chrona jsou quartz Na ty s těma žlutejma ručkama jsem taky narazil a dost se mi líbili, ale právě že je to quartz. Co jsou za typ ty seika bez těch budíků? Celkem se mi líbí, akorát mi přijdou docela robustní na mou menší ruku
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 hledej, přebírej a užívej si to, tohle je na tom to nejkrásnější:-) jak už bylo řečeno, pravděpodobně to budou Seika nebo Orienty Hej já bych ti to rád věřil, ale příjde mi že už si to užívám nějak dlouho a nejradši už bych se bavil s hodinkama na ruce
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Co nějakej rus...? Ty jsou hezké ale moc mi ta barevná kombinace červená zelená nesedí. Co je to za model? Byli by i v jiných barvách?
vraby Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Na ty s těma žlutejma ručkama jsem taky narazil a dost se mi líbili, ale právě že je to quartz. Co jsou za typ ty seika bez těch budíků? Celkem se mi líbí, akorát mi přijdou docela robustní na mou menší ruku Žluté ručky SEIKO SKZ211J Automat,quartz jsou ty s budíkama.
tomek Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 (upraveno) Žluté ručky SEIKO SKZ211J Automat,quartz jsou ty s budíkama. Aha, tak to pardon asi jsem se díval na nějaké jiné. taky nejsem nějak zběhlý v hodinkách Jinak ty skz211J se mi zatím asi líbí nejvíc. Akorát škoda že nemají vzadu průhled na strojek (aspoň podle fotek které jsem našel) i když zase nechci vypadat jako nějaký šťoura. Je mi jasné že ten můj finanční limit je dost nízko... Upraveno 19. března 2011 uživatelem tomek
Marty35 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Ty jsou hezké ale moc mi ta barevná kombinace červená zelená nesedí. Co je to za model? Byli by i v jiných barvách? Vostok K-3, jsou i v jiných barvách...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se