Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Z tebe advokat opravdu nikdy nebude. Stezovateli nikdo z Primu nenapsal kolik zlata na to pouzijji, dotycny pouze prepocitava udanou cenu na vahu investicniho zlata. Aha, teď jsem si to přečetl ještě jednou a pozorně, to mě nenapadlo, že někdo se pokouší určovat cenu nových hodinek jen podle váhy kovu
Rudolf69 Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 V skutočnosti je to takto: O TAKÉTO ODINKY SOM MAL ZÁUJEM: http://www.prim.cz/h...ail&subact=insp 1. PRIM machroval, že robí vystavené modely na zakázku z iných kovov (striebro, zlato, platina,... ) Tím sa myslí, že tie hodinky už akoby majú predpripravené, hotové púzdro. Nikto nechcel žiadne nové púzdro, nového tvaru,rozmerov.... . Základný model, ale zo zlata !!! A čo mňa je potom, že je to limitka 1/1 ale spravia ich 20 veď aj Klaus má zlatý SPARTAK (majú to na vebe - pozri sa). Akurát čo tam vyrijú moje meno a priezvisko Rudolf Brodňanský 1/1 to je fakt unikát. (Vaclau Klaus 1/1) Kebiže spravia púzdro podľa môjho návrhu tak to by bola limitka 1/1 WORLD. 2.Najprv som sa pítal či to vedia spraviť aj zo striebra. Nejaká pani mi odpísala,že zo striebra ešte hodinky nerobili, že budem prvý. Tak som od toho odstúpil a spítal som sa rovno na zlaté. 3.Odpísala mi 360 000 - 380 000 kč za SPARTAK 40, nie SPARTAK 43. Odpísal som im, že je to veľa a už sa mi neozvali. Kebiže majú obchodnického ducha a chcú predať tak by zjednávali. JE TO SPROSTÉ ÚŽERNÍCTVO !!! Veď to je 16 000 ? alebo 21 000 $ alebo viac ako 300 g 24k Au. 4.Skú sa pozrieť aké zlaté hodinky si môžeš kúpiť za 15 000 ? 5.Hodinky SPARTAK 43 nemajú takú cenu. 72 000 kč veď to je 3 000 ?. Ten strojček neni až taká trieda, že by preválcoval strednú európu... . Za tú cenu si môžeš kúpiť Nemecké hodinky 2 a ešte ti, no napríklad 100? zostane. Takej istej kvality podobných rozmerov, ale tenšie a tím aj ľahšie. Nemci predajú za 700 ? perfektné tenké, ľahké hodinky (8 mm hrubé). PRIM je proste drahý a kvalita tomu nodpovedá
gougy Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 V skutočnosti je to takto: O TAKÉTO ODINKY SOM MAL ZÁUJEM: PRIM je proste drahý a kvalita tomu nodpovedá A on Tě někdo NUTÍ kupovat? Prostě mají ceny postaveny takto a když na to nemáš, nebo se Ti to nelíbí, musíš nakoupit jinde.
baza Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Ano, za tyto peníze mám i já jinou představu a to bych se spokojil se sériovkou:
Sorbus Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Velice dobre si spomínam na tú chvíľu, keď som sa rozhodol investovať svojích 4 000 ?. ... Najprv som sa pítal či to vedia spraviť aj zo striebra. Nejaká pani mi odpísala,že zo striebra ešte hodinky nerobili, že budem prvý. Tak som od toho odstúpil a spítal som sa rovno na zlaté. dpísala mi 360 000 - 380 000 kč za SPARTAK 40, nie SPARTAK 43. Odpísal som im, že je to veľa a už sa mi neozvali. Kebiže majú obchodnického ducha a chcú predať tak by zjednávali. ... Konštatovanie je následujúce : vedenie PRIMu to nemá v hlave všetko v poriadku, veď za tú cenu mi švajčiari spravia supernanohodinky aj zo zlatým náramkom a aspoň 12 diamantami. ... Za tú cenu si môžeš kúpiť Nemecké hodinky 2 a ešte ti, no napríklad 100? zostane. Po pravdě mě trochu překvapuje, že (1) nezeptal ses přímo v Eltonu, co je důvodem tak vysokého cenového rozdílu, protože pak by to mohla být daleko smysluplnější diskuse; (2) nejprve jsi chtěl investovat 4000 ? do stříbrných hodinek; (3) máš tu na fóru zatím celkem tři příspěvky a všechny se týkají tak obskurního tématu, jako je kritika ceny zlatých Primek. Podivuhodné, nicméně se čtením tohoto vlákna vcelku dobře bavím a nemyslím to ve zlém. Jaké zlaté hodinky sis tedy koupil místo Primek?
Rudolf69 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 SPRÁVNA KRITIKA JE ZÁROKOU ÚSPECHU.
cigi Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Tak se neubráním myšlence, že ty zlatý primky jsou vlastně naceněny přesně přiměřeně - takhle přirozeně zůstanou doménou fandů značky, co nekoukaj na drobný ( prosím berte s nadsázkou), poměr cena/výkon a podobný pitomosti a cena spolehlivě odradí přemýšlivé "investory" bez vztahu ke značce. Zaručí jim to exkluzivitu. Opravdu mistrovský tah. Jsem fakt zvědav, co si Rudolf69 nakonec pořídí Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem cigi
Návštěvník tolja Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Len pre info, hodinky na foto majú hmotnosť 45 g a to aj z remienkom. Materiál plášťa 19 g zlata kvality 18 K . Takže obraz si ľahko spraví každý sám. Tohle pouzdro je duté, a zlaté je pouze první dýnko, ostatní je METAL. Zlata je na hodinkách cca 7 gramů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se