Deny.Bily Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Potřebuji sehnat korunku a hřídel na hodinky Omega caliber 1481. díl označen číslem 1106. Děkuji Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Potřebuji sehnat korunku a hřídel na hodinky Omega caliber 1481 Upraveno 25. března 2011 uživatelem Deny.Bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Co zkusit firmu Omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 25. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Co zkusit firmu Omega? Otázku upřesním. Má někdo zkušenost s opravou calibru 1481 nebo náhradní díly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 To si myslím, že nikdo mít zkušenost s konkrétním kalibrem nebude, nicméně zkus se poohlédnout na eBay občas se dá narazit na samotný kalibr, občas na kompletní hodinky v rozumné ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 25. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 To si myslím, že nikdo mít zkušenost s konkrétním kalibrem nebude, nicméně zkus se poohlédnout na eBay občas se dá narazit na samotný kalibr, občas na kompletní hodinky v rozumné ceně. Na eBay jsem koupil vše co potřebuji až na zmíněnou součástku. Ale děkuji za příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Otázku upřesním. Má někdo zkušenost s opravou calibru 1481 nebo náhradní díly? Upřesním odpověď: ano, zkušenost s opravou mám například já, a požadované díly zas firma Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se