El Nano Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 (upraveno) Od Bburaga mám taky spoustu modelů 1:18 a 1:24 ale žádnou formuli. Z formulí mám jenom toto. Ten Williams je RC, takže tam to není moc o propracovaných detailech, ale je s tím sranda. No a to placaté loňské Ferrari v pozadí...to jsem tankoval u Shellu a bylo to na tom stojanu a nejak to upadlo, tak to ted mám na zdi místo obrazu... No a jinak už se nám to Melbourne blíží. Konečně! Upraveno 2. března 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Od Bburaga mám taky spoustu modelů 1:18 a 1:24 ale žádnou formuli. Z formulí mám jenom toto. Ten Williams je RC, takže tam to není moc o propracovaných detailech, ale je s tím sranda. No a to placaté loňské Ferrari v pozadí...to jsem tankoval u Shellu a bylo to na tom stojanu a nejak to upadlo, tak to ted mám na zdi místo obrazu... No a jinak už se nám to Melbourne blíží. Konečně![/quot Nějak upadlo, jooo????? To RCčko vipadá dobře. Dřív sem formuli sháněl, ale spalovák. No a tedˇ mám toto Jede to na směs benzínu a nitra, lítá to 80 km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 (upraveno) No a samozřejmě na Melbourne se těším jako blázen Ta pauza mě každej rok strašně točí, na co se mám dívat Doufám že se Mark doma konečně trochu ukáže a pěkně je převálcuje A ty fandíš Alonsovi a Šumikovi?? Ted´ už asi teda ne.Myslím toho šumiho Upraveno 3. března 2013 uživatelem dissidentagressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Tak to RCčko vypadá luxusně, možná by stálo zato zalořit vlakno speciálně o tom. Potřeboval bych nějaké rady ohledně letaní s vrtulníkem čaŠs od času. Schumimu jsem fandil jenom ted, když byl u Mercedesu. Přál jsem aspon trochu vydařený comeback. Jinak Alonsovi celou dobu. A ted taky Kimi a Perez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 už jsem to našel http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28105-rc-modely-letadel/page__st__140 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Tož pěkný ale 80Km/h ti pojedou i elektry a je s tím méně sr*ní. Nemusíš furt štelovat motor a hlavně se daj elektry v pohodě provozovat v bytě (myslím tím servis). Mám 2x RC motorku 1:5 a na rovinkách ty stroječky můžou letět i přes kilo. Co se týče mejch 1:10 modelů, tak to nevím, jak rychle jezdí. Závodil jsem v driftu a tam jsem rychlost až tak neřešil a na ABS gumách bych to stejně nerozjel na víc jak 30-40KM/H, jinak formulku mam taky elektro trošku vyšší třídu, ta líta neskutečně i se základní 540. Teda už jsem na ty modely tak dva roky nesáhl, docela si mě navnadil, asi zprovozním buggynu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Tak letos se poradi tymu neda kvuli pirelkam a nizkym teplotam vubec odhadnout a to je dobre asi budeme v melbourne prekvapeni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Sledoval jsem testy a moc se to nedá předpovedet no. Snad budem přijemně překvapeni ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Tož pěkný ale 80Km/h ti pojedou i elektry a je s tím méně sr*ní. Nemusíš furt štelovat motor a hlavně se daj elektry v pohodě provozovat v bytě (myslím tím servis). Mám 2x RC motorku 1:5 a na rovinkách ty stroječky můžou letět i přes kilo. Co se týče mejch 1:10 modelů, tak to nevím, jak rychle jezdí. Závodil jsem v driftu a tam jsem rychlost až tak neřešil a na ABS gumách bych to stejně nerozjel na víc jak 30-40KM/H, jinak formulku mam taky elektro trošku vyšší třídu, ta líta neskutečně i se základní 540. Teda už jsem na ty modely tak dva roky nesáhl, docela si mě navnadil, asi zprovozním buggynu :-DJasně že elektro jede taky 80 i víc, ale spalovák je spalovák. Nějak mě to táhne k tomu smradíku A mě právě baví, že se vrátíš domů a pěkně si vyčistíš motor, odděláš svíčku a na pístek zakápneš olejíček a promažeš a pak mě baví to ladění motora Navíc je to dvou rychlostní a má to super zvuk. A do terénu je to super prča. Jedno elektro mám, něco obyč, ani střídák na není a mám tam gumy na drift takže když jedu na tuning srav tak to vemu sebou na blbnutí, ale moc ně to nebere jak neřve motor a necítíš smrádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Tak to RCčko vypadá luxusně, možná by stálo zato zalořit vlakno speciálně o tom. Potřeboval bych nějaké rady ohledně letaní s vrtulníkem čaŠs od času. Schumimu jsem fandil jenom ted, když byl u Mercedesu. Přál jsem aspon trochu vydařený comeback. Jinak Alonsovi celou dobu. A ted taky Kimi a Perez. Alonso je dobrej klučina a Kimi a Sergio ti mi vůbec nevadí. Doufám že se Sergio letos pořádně předvede A co máš za vrtulníček?? Tohle bě vždycky dostane, to mít tak doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Doufám že se Perez chytne u McLarenu a bude Buttona pořádně proháněť Ta stíhačka, to je opravdu pecka, nechápu jak to muže zvládat ovládat v takové rychlosti a na tu vzdálenost. Já mám tady tuhle potvoru...E-Flite Blade CP PRO 2 Edit: už si tady děláme z vlastního vlákna OT http://www.youtube.com/watch?v=WoiOCUwCbpw Upraveno 5. března 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Doufám že se Perez chytne u McLarenu a bude Buttona pořádně proháněť Ta stíhačka, to je opravdu pecka, nechápu jak to muže zvládat ovládat v takové rychlosti a na tu vzdálenost. Já mám tady tuhle potvoru...E-Flite Blade CP PRO 2 Edit: už si tady děláme z vlastního vlákna OT http://www.youtube.com/watch?v=WoiOCUwCbpw S tím vláknem máš pravdu Vrtulníček je dost dobrej na blbnutí, musí s tím být prča S tou stíhačkou jsem viděl i video kde to borec ve 200km/h rosekal o zem. Pak byl záběr na jeho vysílačku a měl tam asi 8 páček na všechny ty směrovky atd... Musí to být ku..a těžký na ovládání Jinak Sergiovi fandím at konečně ukáže co v něm je, s mclarenem mu to pojede a myslím že v tabulce bude na konci sezony hoooodně vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 S tím vláknem máš pravdu Vrtulníček je dost dobrej na blbnutí, musí s tím být prča Spíš na zblbutí...viz muj poslední příspěvek zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28105-rc-modely-letadel/page__st__160__gopid__905868&do=findComment&comment=905868 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Už to není ani tak daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 hoj všem...plánujete navštívit nějakou velkou cenu osobně ?byl jsem v Maďarsku....nic moc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 No letos to asi ještě moc nevidím, ale výhledově určitě. Nejradši bych jel do Spa a nebo na Nürburgring.... no i když ani ten Hungaroring není špatnej. Jak to myslíš, nic moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Atmosféra dobra ale mel jsem silver lupeny prakticky na roštu. Takže jsem viděl jak vyjedou ze zatáčky a po rovine rychle pryc. Moc se tam ne předjíždí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 No letos to asi ještě moc nevidím, ale výhledově určitě. Nejradši bych jel do Spa a nebo na Nürburgring.... no i když ani ten Hungaroring není špatnej. Jak to myslíš, nic moc? Tak pristi rok planuji jet bud do spanelska nebo do nemecka, tak muzem jet spolu. Zitra nezapomen brzo vstat at neprospis kvaldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 No letos to asi ještě moc nevidím, ale výhledově určitě. Nejradši bych jel do Spa a nebo na Nürburgring.... no i když ani ten Hungaroring není špatnej. Jak to myslíš, nic moc? Tak pristi rok planuji jet bud do spanelska nebo do nemecka, tak muzem jet spolu. Zitra nezapomen brzo vstat at neprospis kvaldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Taky bych jel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se