Přejít na obsah

Formule 1

legacy

Doporučené příspěvky

Od Bburaga mám taky spoustu modelů 1:18 a 1:24 ale žádnou formuli. Z formulí mám jenom toto. Ten Williams je RC, takže tam to není moc o propracovaných detailech, ale je s tím sranda. No a to placaté loňské Ferrari v pozadí...to jsem tankoval u Shellu a bylo to na tom stojanu a nejak to upadlo, tak to ted mám na zdi místo obrazu...:whistle: :D

No a jinak už se nám to Melbourne blíží. Konečně!

post-24687-071029700 1362235005.jpg

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od Bburaga mám taky spoustu modelů 1:18 a 1:24 ale žádnou formuli. Z formulí mám jenom toto. Ten Williams je RC, takže tam to není moc o propracovaných detailech, ale je s tím sranda. No a to placaté loňské Ferrari v pozadí...to jsem tankoval u Shellu a bylo to na tom stojanu a nejak to upadlo, tak to ted mám na zdi místo obrazu...:whistle: :D

No a jinak už se nám to Melbourne blíží. Konečně!

[/quot

Nějak upadlo, jooo????? :P To RCčko vipadá dobře. Dřív sem formuli sháněl, ale spalovák. No a tedˇ mám toto :D Jede to na směs benzínu a nitra, lítá to 80 km/h :P

post-22116-017537300 1362335112.jpg

Odkaz ke komentáři

No a samozřejmě na Melbourne se těším jako blázen :smile_anim: Ta pauza mě každej rok strašně točí, na co se mám dívat :crying_anim: Doufám že se Mark doma konečně trochu ukáže a pěkně je převálcuje :tank:

A ty fandíš Alonsovi a Šumikovi?? Ted´ už asi teda ne.Myslím toho šumiho :)

Upraveno uživatelem dissidentagressor
Odkaz ke komentáři

Tak to RCčko vypadá luxusně, možná by stálo zato zalořit vlakno speciálně o tom. Potřeboval bych nějaké rady ohledně letaní s vrtulníkem čaŠs od času.

Schumimu jsem fandil jenom ted, když byl u Mercedesu. Přál jsem aspon trochu vydařený comeback. Jinak Alonsovi celou dobu. A ted taky Kimi a Perez.

Odkaz ke komentáři

Tož pěkný ale 80Km/h ti pojedou i elektry a je s tím méně sr*ní. Nemusíš furt štelovat motor a hlavně se daj elektry v pohodě provozovat v bytě (myslím tím servis). Mám 2x RC motorku 1:5 a na rovinkách ty stroječky můžou letět i přes kilo. Co se týče mejch 1:10 modelů, tak to nevím, jak rychle jezdí. Závodil jsem v driftu a tam jsem rychlost až tak neřešil a na ABS gumách bych to stejně nerozjel na víc jak 30-40KM/H, jinak formulku mam taky elektro trošku vyšší třídu, ta líta neskutečně i se základní 540. Teda už jsem na ty modely tak dva roky nesáhl, docela si mě navnadil, asi zprovozním buggynu :-D

Odkaz ke komentáři

Tož pěkný ale 80Km/h ti pojedou i elektry a je s tím méně sr*ní. Nemusíš furt štelovat motor a hlavně se daj elektry v pohodě provozovat v bytě (myslím tím servis). Mám 2x RC motorku 1:5 a na rovinkách ty stroječky můžou letět i přes kilo. Co se týče mejch 1:10 modelů, tak to nevím, jak rychle jezdí. Závodil jsem v driftu a tam jsem rychlost až tak neřešil a na ABS gumách bych to stejně nerozjel na víc jak 30-40KM/H, jinak formulku mam taky elektro trošku vyšší třídu, ta líta neskutečně i se základní 540. Teda už jsem na ty modely tak dva roky nesáhl, docela si mě navnadil, asi zprovozním buggynu :-D

Jasně že elektro jede taky 80 i víc, ale spalovák je spalovák. Nějak mě to táhne k tomu smradíku :P A mě právě baví, že se vrátíš domů a pěkně si vyčistíš motor, odděláš svíčku a na pístek zakápneš olejíček a promažeš a pak mě baví to ladění motora :) Navíc je to dvou rychlostní a má to super zvuk. A do terénu je to super prča. Jedno elektro mám, něco obyč, ani střídák na není a mám tam gumy na drift takže když jedu na tuning srav tak to vemu sebou na blbnutí, ale moc ně to nebere jak neřve motor a necítíš smrádek :D

Odkaz ke komentáři

Tak to RCčko vypadá luxusně, možná by stálo zato zalořit vlakno speciálně o tom. Potřeboval bych nějaké rady ohledně letaní s vrtulníkem čaŠs od času.

Schumimu jsem fandil jenom ted, když byl u Mercedesu. Přál jsem aspon trochu vydařený comeback. Jinak Alonsovi celou dobu. A ted taky Kimi a Perez.

Alonso je dobrej klučina a Kimi a Sergio ti mi vůbec nevadí. Doufám že se Sergio letos pořádně předvede :smile_anim:

A co máš za vrtulníček?? :)

Tohle bě vždycky dostane, to mít tak doma :tomcat:

Odkaz ke komentáři

Doufám že se Perez chytne u McLarenu a bude Buttona pořádně proháněť :D

Ta stíhačka, to je opravdu pecka, nechápu jak to muže zvládat ovládat v takové rychlosti a na tu vzdálenost.

Já mám tady tuhle potvoru...E-Flite Blade CP PRO 2

Edit: už si tady děláme z vlastního vlákna OT :D

http://www.youtube.com/watch?v=WoiOCUwCbpw

post-24687-096223100 1362497238.jpg

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři

Doufám že se Perez chytne u McLarenu a bude Buttona pořádně proháněť :D

Ta stíhačka, to je opravdu pecka, nechápu jak to muže zvládat ovládat v takové rychlosti a na tu vzdálenost.

Já mám tady tuhle potvoru...E-Flite Blade CP PRO 2

Edit: už si tady děláme z vlastního vlákna OT :D

http://www.youtube.com/watch?v=WoiOCUwCbpw

S tím vláknem máš pravdu :whistle:

Vrtulníček je dost dobrej na blbnutí, musí s tím být prča :D S tou stíhačkou jsem viděl i video kde to borec ve 200km/h rosekal o zem. Pak byl záběr na jeho vysílačku a měl tam asi 8 páček na všechny ty směrovky atd... Musí to být ku..a těžký na ovládání :crying_anim02:

Jinak Sergiovi fandím at konečně ukáže co v něm je, s mclarenem mu to pojede a myslím že v tabulce bude na konci sezony hoooodně vysoko :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

No letos to asi ještě moc nevidím, ale výhledově určitě. Nejradši bych jel do Spa a nebo na Nürburgring.... no i když ani ten Hungaroring není špatnej. Jak to myslíš, nic moc?

Tak pristi rok planuji jet bud do spanelska nebo do nemecka, tak muzem jet spolu. Zitra nezapomen brzo vstat at neprospis kvaldu

Odkaz ke komentáři

No letos to asi ještě moc nevidím, ale výhledově určitě. Nejradši bych jel do Spa a nebo na Nürburgring.... no i když ani ten Hungaroring není špatnej. Jak to myslíš, nic moc?

Tak pristi rok planuji jet bud do spanelska nebo do nemecka, tak muzem jet spolu. Zitra nezapomen brzo vstat at neprospis kvaldu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...