Onipep Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 No...koukám, že na to mate stejnej názor jako já........ ?????? Jsou v reálu fakt super :)
tiper Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Zdravím,dnes jsem objevil ve vetešárně tyto hodinky. Zaujal mne ten ciferník, typově stejný jak u 52 111, ale v šedohnědé barvě a bez nápisu státu, strojek 52,1. Už jste se s tím někdo setkal? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 vydrancovány na Aukru. Podle očekávání v nich tepe K25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onipep Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 I ty jeden!!!!! Budu muset zase občas kouknout na to Aukro!!!Štveš mě, ale i tak blahopřeju
Tea Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 vydrancovány na Aukru. Podle očekávání v nich tepe K25 Jestli se podaří, můžu poprosit o ostřejší detail loga Prim na cifru? Z téhle fotky to vypadá jako ručně dokreslené...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Zkusím to vyfotit na pořádném světle, jestli dnes bude..
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Jestli se podaří, můžu poprosit o ostřejší detail loga Prim na cifru? Z téhle fotky to vypadá jako ručně dokreslené... Líp už to asi nepůjde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Eště že už Primky nesbírám, jinak bych byl strašně nas.....!
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Eště že už Primky nesbírám, jinak bych byl strašně nas.....!Proč ...?
Mipa Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Z Blešáku menší neobvyklost, to jsem ještě neviděl. Předblešákový majitel si hodinky zespodu asi hřebíkem poznačil písmeny nejspíš monogramu. No fakt se dost krade, a někdy je potřeba si takto oblíbené hodinky poznačit, aby bylo jasné komu patří . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Typoval bych to na hornika z ubytovny. ;-)
long Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Horší než iniciály jsou ty vaše obě dvě y!!!Takhle by to asi napsal i ten horník,ale spíše ne.
Mipa Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Prosím za prominutí s těmi "y" jestli to bylo na mne pane "cytlyvej longu". Nikomu před Vámi to nevadilo a tak myslím že "moji chronomagoři" mi i takhle rozumějí co jsem chtěl sdělit .
Honza.manta Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Prosím za prominutí s těmi "y" jestli to bylo na mne pane "cytlyvej longu". Nikomu před Vámi to nevadilo a tak myslím že "moji chronomagoři" mi i takhle rozumějí co jsem chtěl sdělit . Se obávám, že nejsi ve hře, já bych tipoval na ty dva typaře.
Mipa Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Jéje, to se mi ulevilo, já totiž s češtinou dost bojuju (jednou jsem se čtyřkou málem propad) a tak nějaká ta interpunkce, "y" nebo "i" atd. se mi tady budou plést a tak předem prosím o shovívavost s gramatikou v mých příspěvcích o hodinkách.
Hardslimer Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 No jo. Muj vecny boj.Tip jako odhad vysledku zapasu - tipuju.Typ jako typ ( druh ) cloveka - typuju.Jeste ze mam to long vedeni. Ale ja se polepsim, slibuji. ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se