Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím,

dnes jsem objevil ve vetešárně tyto hodinky. Zaujal mne ten ciferník, typově stejný jak u 52 111, ale v šedohnědé barvě a bez nápisu státu, strojek 52,1.  Už jste se s tím někdo setkal?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

vydrancovány na Aukru. Podle očekávání v nich tepe K25  :clap:

Jestli se podaří, můžu poprosit o ostřejší detail loga Prim na cifru? Z téhle fotky to vypadá jako ručně dokreslené... :)

Odesláno

Jestli se podaří, můžu poprosit o ostřejší detail loga Prim na cifru? Z téhle fotky to vypadá jako ručně dokreslené... :)

Líp už to asi nepůjde  :crying_anim:

Odesláno

Z Blešáku menší neobvyklost, to jsem ještě neviděl. Předblešákový majitel si hodinky zespodu asi hřebíkem poznačil písmeny nejspíš monogramu. No fakt se dost krade, a někdy je potřeba si takto oblíbené hodinky poznačit, aby bylo jasné komu patří :) :D :).

Odesláno

Prosím za prominutí s těmi "y" jestli to bylo na mne pane "cytlyvej :) longu". Nikomu před Vámi to nevadilo a tak myslím že "moji chronomagoři" mi i takhle rozumějí co jsem chtěl sdělit :) :D :).

Odesláno

Prosím za prominutí s těmi "y" jestli to bylo na mne pane "cytlyvej :) longu". Nikomu před Vámi to nevadilo a tak myslím že "moji chronomagoři" mi i takhle rozumějí co jsem chtěl sdělit :) :D :).

Se obávám, že nejsi ve hře, já bych tipoval na ty dva typaře.

Odesláno

Jéje, to se mi ulevilo, já totiž s češtinou dost bojuju (jednou jsem se čtyřkou málem propad) a tak nějaká ta interpunkce, "y" nebo "i" atd. se mi tady budou plést a tak předem prosím o shovívavost s gramatikou v mých příspěvcích o hodinkách. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...