Jan_Jan_2006 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dnešní úlovek...Pěkné, funkční, ještě neodbahněné, typové označení 66 397 1.Po rozebrání ale zjišťuji, že stroj nese hrdé označení 68 4.Záhada? Rébus? Totální vzácnost? Jedinečný stroj? Mám se radovat? Jsem za vodou?! V pondělí už nemusím do práce?! Jestli tam je datumový věnec, to nevím. Také výšku strojku jsem ještě neměřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jendo,být tebou,tak nosím hodinky na ruce jen v zimě pod bundou.V létě můžeš přijít nejen o hodinky,ale taky o velký kus ruku,pokud je uvidí nějaký znalec hodinek Prim.Jinak gratuluji,časem možná poznáš,co je tam za strojovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jeden místní znalec mi poradil jednoduchou metodu, jak zjistit, jestli je tam skutečně plnohodnotný kalibr 68 s datumovým věncem.Poslechem!!!Nic ale necvaká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Pozor, jestli tikají, můžou bouchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 No to jsem si pěkně naběhl...Když jsem psal, že v hodinkách nic necvaká, tak tím jsem myslel cvaknutí typické pro přehození datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 No to jsem si pěkně naběhl...Když jsem psal, že v hodinkách nic necvaká, tak tím jsem myslel cvaknutí typické pro přehození datumu. Neboj, nám to i přes to docvaklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 No nekterym taky přeskočilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 modrá je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 No pěkný bauhausy,ty moc potu neužily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Budou na prodej? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ahoj, mám dotaz je to Prim nebo MPM. Uvnitř je Miyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 MPM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Díky myslel jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Mám pocit, že Prim nedělá WR 3Atm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tak a pro Keroba i Manťáka mám také takovou tajenku. Tím se rovnou vracím k těm předchozím a znovu otevírám otázku, jestli je to 100% MPM ?Navíc mám pocit, že jestli MPM vzniklo 1993 tak ty moje ze šuplíku jsou starší. Pro Prim dle mého hovoří i luneta a její tvar, kde mi tedy ehm ta vložka lunety jaksi chybí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Twlé - to je asi na Accutrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 u podobných hodinek jsem se dotazoval v MPM a nehlásili se k nim. Mám tušení, že to vedlo k EUTECH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 za mne to 100% neni Prim, a podle dynka to tipuju na stejneho pachatele jako v prvnim pripade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 no, nedělal bych rychlé závěry, že je to MPM..., co na to Accutron? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 No koukam, ze to za par let bude zajimavy. Ted je jeste vsem jasny co je Prim a co MPM. Ale co treba za takovejch dalsich 20 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se