Valderek Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jedna se o hlasity emotivni projev, ktery ma zpusobit litostivy pocit cilove osoby, ale zaroven vyhruzkami ji pripomenout, ze by mohlo dojit i k nasili, pricemz je kladen duraz na rasovou diskriminaci osoby projevujici se. :-)LoL
Hardslimer Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak ted nevim o co ti jde???Hledas v tom hlubsi vyznam? Ja urcite ne.Anebo me jenom popichujes? :-)
straspol Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Ale nojo, popichuju. Nic ve zlým- chtěl jsem se jen pobavit. Dokážu si to představit
Hardslimer Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak to jsem rad. ;-)Ja uz myslel, ze nemas rad cernej humor.Sice jsem uz tady nekolikrat s humornou poznamkou k tematu nepochodil.Ale jsme tady na foru pestra paleta lidi.Takze jsem pochopil, ze ne vsichni jsme zrovna v dany okamzik naladeni na stejne vlne. :-)
accutron Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jedna se o hlasity emotivni projev, ktery ma zpusobit litostivy pocit cilove osoby, ale zaroven vyhruzkami ji pripomenout, ze by mohlo dojit i k nasili, pricemz je kladen duraz na rasovou diskriminaci osoby projevujici se. :-)Dle mého názoru nejlepší příspěvek za několik posledních měsíců. Krátké, výstižné. Nemá to chybu.
Hardslimer Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Diky.Pristi tyden se chystam do Ostravy na blesak, tak doufam, ze tam budou ferovejsi prodejci. I kdyz ... . :-)
Tikal Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Jedna se o hlasity emotivni projev, ktery ma zpusobit litostivy pocit cilove osoby, ale zaroven vyhruzkami ji pripomenout, ze by mohlo dojit i k nasili, pricemz je kladen duraz na rasovou diskriminaci osoby projevujici se. :-) Jsem si málem cvrnknul :lol2:
silvio Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Priste se ho zeptej, jestli ty sporty jsou original Prim. Pokud ti bude tvrdit, ze ano, tak mu rekni, ze je lhar. Pokud ti vsak potvrdi, ze to jsou kopie, tak je vse vporadku. To, ze za ne chce takovou palku je uz jen jeho vec. ;-)Na tej burze som bol osobne, a len pre zaujimavost, tie fotky leteckych primiek a PS2 su od jedneho predajcu a tie diplomaty, skorodiplomaty od druheho predajcu.Co sa tyka PRIM LETECKYCH A PS2 predavajuci sa ani netajil tym ze je to PAREXO a dokonca mi to sam potvrdil ako tieto diely kupoval u Ing. Hnevsu. Takze myslim, ze na nejake pateticke vyjavy by urcite nedoslo.Predavajuceho osobne poznam, je hodinar a ja som s nim mal velmi dobre skusenosti, seriozne jednanie, ma neskutocne velke zasoby nahradnych dielov (tym myslim, take znacky ako GUB, OMEGA, MARVIN, POLJOT a podobne) a opravuje nielen naramkove hodinky, ale aj velke hodiny a podobne.
Cherokee Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 johny350: ani nebolo treba sa pýtať, len čo som ich chytil do ruky spustil aké sú to vzácne originál letecké primky Silvio: Co sa tyka PRIM LETECKYCH A PS2 predavajuci sa ani netajil tym ze je to PAREXO a dokonca mi to sam potvrdil ako tieto diely kupoval u Ing. Hnevsu. Tak jak to teda je?
Hardslimer Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Vzdyt to pise, ze je to jeho znamy.Jemu by si netroufnul lhat, pac by ho nakopal do guli. :-)
silvio Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Vzdyt to pise, ze je to jeho znamy.Jemu by si netroufnul lhat, pac by ho nakopal do guli. :-)Zasa sa neobjimame, tak asi taka je to znamost. Poznam ho ako opravara a predajcu hodiniek hodin a podobne... a predava tam uz dost dlho, niekolko rokov, tak asi tolko som tym chcel povedat.Co ale opravoval hodinky mne tak absolutna spokojnost a to na burzu do trencina chodim uz dost dlho. A este asi tolko, ze jemu to urcite nestoji za to, aby predaval KOPIU ako ORIGINAL, najma ked tam chodi kazdu burzu a dava na seba este aj kontakt a na hodinky ktore preda ako funkcne dava zaruku pol roka.
johny350 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 no mne povedal to čo som napísal, cena 250? za parexo je podla teba tiež seriózna?
Hardslimer Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Nechme to byt, kuci.Jedeme dal. ;-)
johny350 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Nechme to byt, kuci.Jedeme dal. ;-)Máš pravdu, možno je to seriózny človek a len si zomňa robil srandu a pri vážnejšom záujme by povedal že je to parexo
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 no mne povedal to čo som napísal, cena 250? za parexo je podla teba tiež seriózna? Je asi tak dvojnásobně seriózní.
silvio Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 No asi tak seriozne je to, ze je to normalny podnikatel. A ked ratas ze priemerne kupis hociake PRIM automaty za 40 az 50 euro z ktorych beries stroj plus ku tomu to puzdro plus jeho robotu a nejaky zisk, tak sa ku cene 250 dopracujes velmi rychlo.Stale je to lacnejsie ako ošuntele prim letecke, ktore kupis ledva za 400 euro (a to oslavujes) Inak neviete, tie parexo puzdra su z nerezu, ci klasika mosadz plus chromovy povlak?
Hardslimer Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Jsou z nerezu. Ale maji jine hrany. Mimochodem, na tech leteckych jsou spatne nasazene rucicky, anebo je datovy venec po smrti. Myslim si, ze pan hodinar je neskladal.Edit: preklepy. Upraveno 8. února 2017 uživatelem Hardslimer
Skarohlid Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Dnešní přírůstky do sbírky, nevím ze kterých mám mít větší radost, modré sporty mi chyběly a pořídil jsem je za děkuji + nato dárek od zdejšího člena. Druke Primky mají na základně vyřazeno TYP 012 a poprvé jsem se setkal s Primkama které mají 2 vteřinové ručičky. Jediné co je na nich špatně je sklíčko a zlé naklapávací dinko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se