Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Pravděpodobně tam dávali to, co bylo zrovna po ruce.
Primoš Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Za 600 Kč jsem je tam nemohl nechat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dnešný prírastok.Športy s Rondou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
accutron Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Myslím, že to není podle typů,tedy kromě leteckých, ty jsou bez nápisů s číslem. Viděl jsem jeden typ s víčkem bez nápisu a druhý s nápisem. Možná někdo Primkovatější vnese světlo...Ty bez nápisu patří k nečíslovaným leteckým 96 a ta dýnka s nápisem jsou od Prim Sport Automatic s kal. 69.
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Ty bez nápisu patří k nečíslovaným leteckým 96 a ta dýnka s nápisem jsou od Prim Sport Automatic s kal. 69.Už se to zde probíralo vícekrát. Na letecké mělo dýnko malinko jiný úhel toho zkosení a taky jiný profil utahovacích otvorů. Byly to rozdílné typy na normální dvojky a na letecké, jen byly obojí bez popisu.
Primoš Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Dnes jsem měl nějaké jednání v Plzni a zastavil jsem se v zastavárně v Purkyňova ulici a kdo by chtěl, tak tam mají dvoje hodinky takové ty staré s mimostředovou vteřinovkou a chce za kus 300 a jdou.Já už tyhle vlastním.
markusev Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Ahojte. Tieto krasne Prim TV mi ostali po dedkovi. Aj napriek svojmu veku stale bezchybne idu. Sklicko je jemne poskriabane ale inak si bezchybne.
Karlos Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Fotku se asi nepodařilo vložit.Dole v okně pro nový příspěvek je vedle tlačítka Odeslat, tlačítko Použít rozšířený editor. Tam jde připojit přílohu. Ed: Proč vlastně je to takto rozdělené? Nebylo by lepší to sloučit do jednoho? Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem Karlos
markusev Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Fotku se asi nepodařilo vložit.Dole v okně pro nový příspěvek je vedle tlačítka Odeslat, tlačítko Použít rozšířený editor. Tam jde připojit přílohu. Ed: Proč vlastně je to takto rozdělené? Nebylo by lepší to sloučit do jednoho?Tak na druhy pokus to hadam pojde . Dakujem za upozornenie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Jsou opravdu v krásném stavu a ještě se vzpomínkou. Co více si přát
markusev Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Dakujem. Prelestim sklicko ak to pojde a sem tam ich dam na rukum, nech nestoja len tak odlozene. Este by som im chcel zohat novy remienok, hadam sa najde nejaky pekny.
markusev Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Dakujem. Prelestim sklicko ak to pojde a sem tam ich dam na rukum, nech nestoja len tak odlozene. Este by som im chcel zohat novy remienok, hadam sa najde nejaky pekny.Nový remienok nasadeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Teď už působí, že nemají chybu. Jen s nimi na ruku :-) Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Nowis
beeman Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 dnes na kolbence toto, chteji trosku poladit, v podstate jenom vymenit sklicko a koncovku tahu, jinak supr kondice, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 a jeste toto jsem objevil a poridil, nemate pls nekdo sajn, co je to zac? stalo to nulanic, ale zpracovani je vyborny, plne dilky tahu a tak, dikyjako jestli ma cenu menit baterku odeslano z eteru
Hardslimer Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Asi se ti popletlo tema.Tady se resi vetsinou pouze Primky. ;-)
beeman Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 no jo, omluva, nevsim jsem si, v jake sekci to drancovani je ;-)
JR_2010 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 dnes na kolbence toto, chteji trosku poladit, v podstate jenom vymenit sklicko a koncovku tahu, jinak supr kondice, 7ABW2568.jpg7ABW2567.jpg a jeste toto jsem objevil a poridil, nemate pls nekdo sajn, co je to zac? stalo to nulanic, ale zpracovani je vyborny, plne dilky tahu a tak, dikyjako jestli ma cenu menit baterku odeslano z eteru Koukám, že jsi ve fázi, kdy člověk kupuje každou pí.ovinu, hlavně, že to jsou hodinky, tak Ti držím palce, ať Tě to brzy pustí
JaRooN Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Koukám, že na Kolbence už místo vintážních šuplíkovek prodávají Seiko šmejdy z Indie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se