Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnešný prírastok.Športy s Rondou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Myslím, že to není podle typů,tedy kromě leteckých, ty jsou bez nápisů s číslem.

Viděl jsem jeden typ s víčkem bez nápisu a druhý s nápisem. Možná někdo Primkovatější vnese světlo...

Ty bez nápisu patří k nečíslovaným leteckým 96 a ta dýnka s nápisem jsou od Prim Sport Automatic s kal. 69.

Odesláno

Ty bez nápisu patří k nečíslovaným leteckým 96 a ta dýnka s nápisem jsou od Prim Sport Automatic s kal. 69.

Už se to zde probíralo vícekrát. Na letecké mělo dýnko malinko jiný úhel toho zkosení a taky jiný profil utahovacích otvorů. Byly to rozdílné typy na normální dvojky a na letecké, jen byly obojí bez popisu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem měl nějaké jednání v Plzni a zastavil jsem se v zastavárně v Purkyňova ulici a kdo by chtěl, tak tam mají dvoje hodinky takové ty staré s mimostředovou vteřinovkou a chce za kus 300 a jdou.Já už tyhle vlastním.

Odesláno (upraveno)

Fotku se asi nepodařilo vložit.

Dole v okně pro nový příspěvek je vedle tlačítka Odeslat, tlačítko Použít rozšířený editor. Tam jde připojit přílohu.

Ed: Proč vlastně je to takto rozdělené? Nebylo by lepší to sloučit do jednoho?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Fotku se asi nepodařilo vložit.

Dole v okně pro nový příspěvek je vedle tlačítka Odeslat, tlačítko Použít rozšířený editor. Tam jde připojit přílohu.

Ed: Proč vlastně je to takto rozdělené? Nebylo by lepší to sloučit do jednoho?

Tak na druhy pokus to hadam pojde :) . Dakujem za upozornenie.

Odesláno

Dakujem. Prelestim sklicko ak to pojde a sem tam ich dam na rukum, nech nestoja len tak odlozene. Este by som im chcel zohat novy remienok, hadam sa najde nejaky pekny.

Odesláno

dnes na kolbence toto, chteji trosku poladit, v podstate jenom vymenit sklicko a koncovku tahu, jinak supr kondice, 

Odesláno

a jeste toto jsem objevil a poridil, nemate pls nekdo sajn, co je to zac? stalo to nulanic, ale zpracovani je vyborny, plne dilky tahu a tak, diky

jako jestli ma cenu menit baterku

128adea585a292b8e2fc916546446507.jpg

odeslano z eteru

Odesláno

dnes na kolbence toto, chteji trosku poladit, v podstate jenom vymenit sklicko a koncovku tahu, jinak supr kondice, 

attachicon.gif7ABW2568.jpg

attachicon.gif7ABW2567.jpg

a jeste toto jsem objevil a poridil, nemate pls nekdo sajn, co je to zac? stalo to nulanic, ale zpracovani je vyborny, plne dilky tahu a tak, diky

jako jestli ma cenu menit baterku

odeslano z eteru

Koukám, že jsi ve fázi, kdy člověk kupuje každou pí.ovinu, hlavně, že to jsou hodinky, tak Ti držím palce, ať Tě to brzy pustí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...