Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny

Gratuluji ke koupi diplomatů.

Taky jsem byl se strejdou dneska na Blešáku a koupili tyto hodinky.Nevíme,jestli to jsou pospartaky? Strojek je K25.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslím, že to jsou pospartak. Gratuluji, jsou v moc pěkném stavu. Prozradiš cenu?

Tu raděj nechtěj vědět. <_<

Odesláno

Gratuluji, krásný kousek, mám taky jedny s číslem jen o 80 nižším :)

Vsadím se, že ten strojek bude mít výrobní číslo cca okolo 10800.

Odesláno

Koupě byla spíše náhodná.Hodinky ležely mezi několika hodinkami bez povšimnutí i s ušmudlaným,natrženým koženým páskem.Zdejší člen jí ví (taky mu děkuji za ukázku Orlíku),už i naznačil,tak se bojím skoro tu stokorunu napsat.

Odesláno

Gratuluji, krásný kousek, mám taky jedny s číslem jen o 80 nižším :)

Vsadím se, že ten strojek bude mít výrobní číslo cca okolo 10800.

Po sundání víčka vidím jen pod setrvačkou K25 a výrobní číslo nevím kde je vyraženo.Raději to nechám zjistit u hodináře.

Odesláno (upraveno)

Koupě byla spíše náhodná.Hodinky ležely mezi několika hodinkami bez povšimnutí i s ušmudlaným,natrženým koženým páskem.Zdejší člen jí ví (taky mu děkuji za ukázku Orlíku),už i naznačil,tak se bojím skoro tu stokorunu napsat.

Adame, pouzdro je spartak-nikoli postspartak. Taktéž-podle mne- dýnko a stroj. Tenhle cifr jsem už v takových hodinkách taky párkrát viděl. Jsou v moc pěkném stavu. No tak gratuluju!!!!

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

není to tak ze zastavárny jako ze šuplíku skorotchána, ciferník má rejhu a chybí vteřinovka.

Kalibr 55, typ014

Odesláno

A já musím potvrdit, že málokdy najdete hodinky v takovém stavu. Pouzdro je vynikající, zachovalá korunka, sklíčko taky velmi dobré. Vevnitř jsem je, bohužel neviděl. Myslím, že je zachránil ten pásek (provlékací s podložkou), takže se dostaly asi minimálně do styku s potem. Podle toho to pouzdro vypadá. Blahopřeji majiteli a moc mu je přeju.

Odesláno

Já si teda myslím, že pouzdro je pospartak. Foto z boku to rozlouskne. Každopádně tyhle mám taky, ale se strojkem TYP 010.

My už jsme o tom s novým majitelem diskutovali. Oba čekáme, co řeknou vrcholné autority. :smile_anim:

Odesláno

Zdravím všechny

Gratuluji ke koupi diplomatů.

Taky jsem byl se strejdou dneska na Blešáku a koupili tyto hodinky.Nevíme,jestli to jsou pospartaky? Strojek je K25.

Gratulace k perfektnímu přírůstku do sbírky!

Odesláno

Už se to zde probíralo vícekrát, zhruba do čísla 4000 se jedná o Spartaky, zhruba do čísla 8000 se jedná o pospartaky se shodným pouzdrem a kalibrem a zhruba do čísla 10000 se jedná už o pouzdro pospartak ještě se strojkem K25.

Odesláno

Už se to zde probíralo vícekrát, zhruba do čísla 4000 se jedná o Spartaky, zhruba do čísla 8000 se jedná o pospartaky se shodným pouzdrem a kalibrem a zhruba do čísla 10000 se jedná už o pouzdro pospartak ještě se strojkem K25.

Ó dík za objasnění , sahibe!

Odesláno

Tak také já přicházím se svojí troškou do mlýna... :king:

Také jsem byl na blešáku a zde je úlovek:

PRIM SPORT II Surf, kalibr 683, zaklapávací dýnko, lunetu jsem dodal svoji origo

Jinak gratuluji kolegovi k nádherným PostSpartakům!!!!!!

Já je přehlédl... :crying_anim02:

Odesláno

A zde ještě jedna zajímavost z dnešního drancování blešáku...

Kalibr 50, asi nějaký zbastlený, ale mně se móóóc líbí!!!!!

Jen tak pro oko jsem k nim přiložil lunetu a co říkáte?!!!

Nádherná kombinace!!!!!

Berte to jako námět pro vývojáře v Eltonu.

Nárokuji si autorská práva!!!!!!!!! :smile_anim:

Odesláno

není to tak ze zastavárny jako ze šuplíku skorotchána, ciferník má rejhu a chybí vteřinovka.

Kalibr 55, typ014

Pekný Pavúk, tiež mám niečo podobné, lenže mne nechýba len sek..dovka, ale odlomený čapík sek..dovky, takže tú sek..dovku nie je na čo nastrčiť..

Dúfam, že na Tvojich nebude to isté.

Odesláno

Tak také já přicházím se svojí troškou do mlýna... :king:

Také jsem byl na blešáku a zde je úlovek:

PRIM SPORT II Surf, kalibr 683, zaklapávací dýnko, lunetu jsem dodal svoji origo

Jinak gratuluji kolegovi k nádherným PostSpartakům!!!!!!

Já je přehlédl... :crying_anim02:

Nojo. Přesně tyhle potřebuju :crying_anim:

Odesláno

Povzbuzen čtením včerejších článků jsem dnes radostně vyrazil na blešák.

Krom pár oválených hnusů nic. Zima jak v tulení ku.dě, takže jediná věc co jsem

si přinesl je pardní nachlazení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...