Rob2805 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 No ale dohromady by jsi z toho smontoval jeden top kousek. Já to tak u některých modelů dělám. Občas ani jiná cesta není.To já taky. Bohužel v tomhle případě převažuje vadný ciferník, ani jeden není úplně OK. Použitelných pouzder a strojků mám víc, ale furt chybí ta poslední kapka
straspol Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 To já taky. Bohužel v tomhle případě převažuje vadný ciferník, ani jeden není úplně OK. Použitelných pouzder a strojků mám víc, ale furt chybí ta poslední kapka Neboj a vytrvej, ta chvíle přijde.
odjinud Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Moc pěkné, zrovna na tyhle mám smůlu; pokaždé mají nějakou chybu (zkorodovaný ciferník, dobité pouzdro nebo aspoň nejdou). Takže gratuluju! Je to tak, taky se mi zdá že mají častej zlozvyk bejt v blbým stavu...
koromant1 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Zdravím všechny.Doma mám taky takové,v docela dobrém stavu,koupené v bazaru.Nevím,proč na ciferníku není nikde napsáno CZECHOSLOVAKIA ?????Poradí mi někdo?Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Zdravím všechny.Doma mám taky takové,v docela dobrém stavu,koupené v bazaru.Nevím,proč na ciferníku není nikde napsáno CZECHOSLOVAKIA ?????Poradí mi někdo?Děkuji.Aha, tak to je zvláštní, nápis má být podle mého pod šestkou, těsně kolem okraje - šmarjá, netvrďte mi že je to další rarita kterou budu muset shánět
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Zdravím všechny.Doma mám taky takové,v docela dobrém stavu,koupené v bazaru.Nevím,proč na ciferníku není nikde napsáno CZECHOSLOVAKIA ?????Poradí mi někdo?Děkuji.Můžeš je otevřít a podívat se na číslo strojku pod setrvačkou a případně strojek nafotit a dát ho sem? Díky.
odjinud Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Holt prim, s ohledem na kvalitu jejich výroby, těch rarit má zjevně nepřeberně :-)
kerob Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Perfektní . Jak vidím H....a, nebo S....l, tak ani nepřihazuju, protože vím, že to nemá cenu a akorát by nás to stálo hromadu peněz navíc. (Ještě s nějakým K....4 se taky do křížku raději nepouštím , neboď se asi jedná o řádného Chronomagora) jojo, s...l ma pravdu a taky dekuji za ohleduplnost, je to vasen k...4
straspol Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 jojo, s...l ma pravdu a taky dekuji za ohleduplnost, je to vasen k...4Tak to jsi byl Ty???
kerob Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Tak to jsi byl Ty??? jojo, obcas jsem to ja .... ale obcas taky mlcim v pozadi,jde mi o ty co nemam ci v horsim stavu, nekseftuji jako jini (a..1,M...n,N...1 a pod) teda zatim,pouze az budou prebytky
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 jojo, s...l ma pravdu a taky dekuji za ohleduplnost, je to vasen k...4 Tak to jsi byl Ty??? To jsi nevěděl? To je jeden z pro mně "nejdražších" členů tohohle fóra. Řadím ho na úroveň madam Voborníkové.
kerob Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) tak to jsem z toho blazen a to je dobre nebo spatne .... cestne jsem se priznal a ted takova slova a prirovnani, fuj, nevim nevim jestli nezmenim nick ...... myslel jsem ze patrim k tem slusnejsim, tak nevim Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem kerob
straspol Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 tak to jsem z toho blazen a to je dobre nebo spatne .... cestne jsem se priznal a ted takova slova a prirovnani, fuj, nevim nevim jestli nezmenim nick ...... myslel jsem ze patrim k tem slusnejsim, tak nevim To nic, to si tak neber. Ale zas tak často bychom se přehazovat možná ani nemuseli, žejo...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Aukro nick "vobornikova.v" nebo tak nějak - je to místní člen - mne trápil asi před dvěma roky - ale zle. Myslím, že jsme dohromady hezky nakrmili mnoho prodejců - bylo to tehdy na . Protože jakmile se objevilo něco zajímavého, tak už tam voborniková ládovala jako o život, no a já blb taky. Myslím, že nás prodejci milovali. Takže to zase až tak špatné přirovnání není.
koromant1 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Můžeš je otevřít a podívat se na číslo strojku pod setrvačkou a případně strojek nafotit a dát ho sem? Díky. Číslo pod setrvačkou je 663 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cedric Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Ještě se vrátím k těm mým, mají top ciferník a pouzdro tak 80 procent :-), měl jsem štěstí a mám radost.. Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem cedric
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 To Koromant - dík za fotku.To jsi mně uklidnil, žádná rarita, jen nedotištěnej ciferník - teda alespoň doufám.
kerob Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 To Koromant - dík za fotku.To jsi mně uklidnil, žádná rarita, jen nedotištěnej ciferník - teda alespoň doufám. spis bych to videl,ze nekdo smaznul pri cisteni cifru napis, coz u techto hodinek neni az tak velky problem,jak si mnozi jiste nechtic vyzkouseli.Takze takovou raritu bych necekal ani nehledal.Jo, kdyby tam bylo napsano pod napisem Prim "at zije britska kralovna" nebo Prim s "y" tak to jo.
Návštěvník Ondra Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Aukro nick "vobornikova.v" nebo tak nějak - je to místní člen - mne trápil asi před dvěma roky - ale zle. Myslím, že jsme dohromady hezky nakrmili mnoho prodejců - bylo to tehdy na . Protože jakmile se objevilo něco zajímavého, tak už tam voborniková ládovala jako o život, no a já blb taky. Myslím, že nás prodejci milovali. Takže to zase až tak špatné přirovnání není. Tak tomuhle jsem se zasmál, vtipně jsi to napsal Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem Ondra
odjinud Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Tak jedny, co tu ještě nebyly... nešly, ale zase docela pěkný stav... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak i když mám všelijakých uzávěrek v práci už dost, napadlo mě si vytáhnout různě po šuplíkách uložené všechny hodinky, co jsem letos různě pokupoval a udělat si jejich jakousi inventuru. Konečně jedna, ke které nebudu mít snad odpor :-) No a pak to třeba nafotit, takové nějaké hezké skupinové foto :-), a dát to sem. Co vy na to, přidáte se? Začal jsem to v globálním fóru: http://forum.chronom...-inventura-2012
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se