straspol Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Pěkně pěkně, kdepak jsi je našel ? Tyhle mám rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Pěkně pěkně, kdepak jsi je našel ? Tyhle mám rád..Podle toho, že je sehnal "dnes, 00:39 hodin", tak způsob získání těchto hodinek raději nevědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Podle toho, že je sehnal "dnes, 00:39 hodin", tak způsob získání těchto hodinek raději nevědět... No co, zastavárny a hospody fungujou , ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Toto se dnes už dá jenom darovat né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Toto se dnes už dá jenom darovat né?Po půl noci někde v přítmí jedině darovat!Však vo tom Jan Jan píše :-) Upraveno 11. září 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Ale on je nesehnal někde po půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 No ja nevim?!Ale kdyz ted pisu na forum, tak je 14:17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Byl jsem na dovolené v České Kamenici, kousek od náměstí má hodinář malý krámek a usmívaly se na mne z výlohy a za 200 Kč jsem je tam nemohl nechat..... Jinak vedle nich byly Prim sport II s černým cifernikem " potápky " ty tam zůstaly, neb je již doma mám. Kontakt na hodináře mužů poslat kdyby po nich někdo moc toužil, tuším že byly za 600 Kč.Na vysvětlení času 00:39 příchod z hospody. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Ten čas sem bohužel pochopil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Malý bonus k nákupu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Malý bonus k nákupu....I ty jeden provokatére!!!Pan hodinář v České Kamenici bude asi tento týden kulit oči, kolik lidí mu tam najede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy307 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Z víkendového blešáku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Gratuluji!!!Krásná kompletka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jsou krásné gratulace veliká, na kterém blešáku jsi je pořídil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy307 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Dík. V Ostravě ( http://www.blesi-trhy.com/ ) , stánků s hodinkama tam bylo několik, ale nebylo moc z čeho vybírat. Tyhle byly jediné, co mě zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Dostaly se mi do ruky tyhle krásky...Je na nich zvláštní a krásné sklíčko se zdobením po stranách.Vím, že na origo se nic takového nedávalo, ale je to moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 tak to cumim... nejaky mistni borec odhadne, zda je to domorobo/rucni prace, nebo zda se takova skla prodavala z nejaky fabriky? videl sem nejaky fazetkovy skla a pod., ale takovouhle krajku jeste ne jinak kozenej rally pasek taky zajimavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Někdo ho zmenšoval do rámku rašplí a pak přeleštil...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Není to forma na mini bábovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Možná nešikovný mechanik kterého chytlo ozubené soukolí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se