Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Ne, ty moje nejsou :wallbash: .

Podle "Knihy" mají prohozené číselníky a při rychlém překlapávání data se ty vlevo musí přetočit zpět až na "půl devátou" a ty vpravo jen cca o hodinu zpět, jsou v nich tedy různé kalibry strojků?

(Oboje hodinky mají naklapávací dýnko.)

Myslím že je v nich kal. 69, s Myiotou nebývala datumovka na 6. Ale já toho ještě neviděl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otvírat je nebudu ánšto pouzdra a vše ostatní je NOS a nemám takové nářadí, abych si troufl to otevřít a nepoškrábat. Určitě jsou v tom automatické kalibry Prim (to vím od prodávajícího, kterého osobně znám), ale zapomněl jsem, ve kterém je kalibr 69 a ve kterém kalibr 96 - to se má poznat právě podle toho rychlopřeklápění data jak jsem popsal výše, ale já to nemůžu najít a už jsem to tak nějak zapomněl :( nebo se mýlím?

Odkaz ke komentáři

Určitě vás, kluci, nezkouším, jen jsem myslel, že podle toho popisu o rychlopřetáčení data mi někdo řekne jaký je tam kalibr, protože jsem to tady někde už četl, ale nemůžu to najít.

Nakonec mi to nedalo a tak jsem je otevřel, jak jsem psal je to bastlík. V těch s koženým řemínkem tepe kalibr s označením 68/3 předělaný na automat a v těch s kovovým tahem kalibr 96.

P.S. Jsou opravdu úplně NOS a měl jsem kliku, že šly otevřít celkem dobře i s mým amatérským nářadím :smile_anim:. Tak toť vše.

Odkaz ke komentáři

Foto strojků by nebylo?

Tak tady jsou ty strojky, lépe to neumím

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

. V těch s koženým řemínkem tepe kalibr s označením 68/3 předělaný na automat a v těch s kovovým tahem kalibr 96.

To je zajímavost, u datumovky na šestce jsem na 68.3 vážně nehádal, asi je postavený nějakým hodinářem z přehršle náhradních dílů. Taky bych chtěl vědět jak drží ten cifr na 96, byla by to zajímavá indicie- pokud drží tak jak má, tipnul bych kde to bylo udělané  :lol2: ..

Odkaz ke komentáři

Tam vám bylo krásně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...