Karlos Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Mnoho lidí už plánuje cestu na Šumavu
Skarohlid Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Jenom 2 ??? Tu fotku jsem vůbec neměl zvětšovat, tolik krásných kousků co mi chybí a musím je mít.....
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Jenom 2 ??? Tu fotku jsem vůbec neměl zvětšovat, tolik krásných kousků co mi chybí a musím je mít.....Vydrž, vše bude...
Tikal Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Sice je už mám, ale nemohl jsem je tam nechat, tak alespoň klukovi na lítačku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jafurak Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Zaujímavá Veľkonočná trojička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Smím se zeptat, co je to v pravo za hybrid? Ty dvě kolečka tam někdo jen tak nasypal, nebo plní nějakou fci?
Jafurak Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Je to Kal 683 - Súdok bez ciferníka + dekoračné kolieska
tiper Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zase jeden pěkný přírůstek, metalický ciferník, foto hodinek v nálezovém stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zase jeden pěkný přírůstek, metalický ciferník, foto hodinek v nálezovém stavu.Pěkné! Gratuluji!!!Hoď sem ještě foto dýnka...
prim-ky Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Podle mne asi ne.Armovák je posunutý a ručky mi k cifru taky nepasují.
straspol Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Taky si myslím, patří do obdoby 68 336 1, že ano ? Případně něco jako 68 377 1...? Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem straspol
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Patří do tohohle pouzdra ?Já myslím, že ne.Už jen z toho důvodu, že bílý armovací kroužek má minutové indexy a stejně tak jsou minutové indexy na ciferníku.To se přece nedělá...
straspol Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Já myslím, že ne.Už jen z toho důvodu, že bílý armovací kroužek má minutové indexy a stejně tak jsou minutové indexy na ciferníku.To se přece nedělá... Nojo, ale sám jsem kdysi zbastlil takové automaty, to Ti prostě nedá. Tyhle ciferníky se ale poslední dobou objevují ve Sportech častěji. Nesedly by ale ani do pouzdra od Humbert, prostě do Sportů nepatří.. Jaký je tam kalibr ( ) ?
Jeronimo Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Jsem jel ráno na čerstvé pečivo, tak jsem přihodil do igelitky pár Primek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Jsem jel ráno na čerstvé pečivo, tak jsem přihodil do igelitky pár Primek.A na pečivo už nezbylo peněz...
Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Jsem jel ráno na čerstvé pečivo, tak jsem přihodil do igelitky pár Primek. na těch Humbertech máš nějaký podivný ručky, ty housko....no jasněže závist to já mám čerstvě vykousnutej funkční ňjůoldštok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 A na pečivo už nezbylo peněz... Na chleba ještě zbylo. na těch Humbertech máš nějaký podivný ručky, ty housko....no jasněže závist to já mám čerstvě vykousnutej funkční ňjůoldštokUž jsou tam ty správné. Složil je hodinář ze zbylých NOS dílů. Ty tvoje kvarcky mě vždycky nějak těsně minuly, ale už jsem se naučil žít i bez nich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se