Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V pondělí je vemu k hodináři a začnu od sklíčka. Dinko netuším snad půjde sehnat, popřípadě nějaký nápad ?

Já bych to řešil jinak...    :robot:

Připadá mi, že pouzdro není vůbec Primácké. Podle mne se jedná o pouzdro ze starých modelů Pobeda.

Být tebou, tak za babku koupím jakékoli hodinky Prim s cal. 55/57 a tvůj raritní strojek s cifrem a ručkame do něj vložím.

Odesláno

Vypadaji slusne,ručky to uz maji za sebou,cifr doladit moc uz asi nepujde,pouzdro slusne,mozna sehnat korunku a urcite se rozbehly na prvni natazeni.Neznicitelny stroj,at ti slouzi !

Odesláno

Vypadaji slusne,ručky to uz maji za sebou,cifr doladit moc uz asi nepujde,pouzdro slusne,mozna sehnat korunku a urcite se rozbehly na prvni natazeni.Neznicitelny stroj,at ti slouzi !

Podle čeho soudíš ty ručky?

Odesláno

Môj dnešný úlovok, asi sa zo mňa pomaly stáva primkár. Na červených vidím akurát, že sklo je vymenené zrejme neoriginálne čomu zodpovedá aj jeho bezchybný stav. Celkovo stav púzdier je pekný, akurát červené majú už trošku chytené hrany. Originalitu dielov veľmi neviem posúdiť. Sú ok alebo skladačka prípadne Parexo?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...