straspol Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 No, to je krása ! Já když naposledy procházel bazárky v Plzni, jsem získal dojem, že kontakt s realitou zmizel v celém městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Tak ono 390 Kč za postspartaky též není úplně kontakt s realitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 tie postspartaky su paradne, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Hotový poklad.Gratulácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Občas se ještě zadaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Nebylo to dnes, ale včera. Opravdu rostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ... dal jsem tam 2x stejné foto, patří tam ještě toto - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Fialky dokážu vždy potešiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silvio Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Fialky dokážu vždy potešiťNádhera. GRATULUJEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 A jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 A jsou domaGratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Moc hezké,taky gratuluji !Ty mi chybí (((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Včerejší koupě v jednom bazaru v centru Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Moc hezké,taky gratuluji !Ty mi chybí ((((Pokud to jsou poslední, co ti chybí, tak gratulace také tobě!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Včerejší koupě v jednom bazaru v centru Prahy.Pěkné, pěkné !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 A jsou domaHa !! Ty nemám... ale moc mi nechybí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Včerejší koupě v jednom bazaru v centru Prahy.To by mě zajímalo, kolik stály. Já když najdu v centru Prahy sporty dvojky, tak jsou od 950,- do 2.000,-A fakt v horším stavu než ty tvoje. Tak vždy slušně poděkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Jojo, tak to opravdu bývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 klasik51 : tak cena byla rozhodující, protože jsem na korunu opatrný a PRIMky vlastně nesbírám. V tom bazaru jsem už pár kousků koupil za rozumný peníz, někdy chtějí za hodinky nesmysl, jindy mi zase přijdou, že jsou mimo realitu a dávají to skoro zadarmo. Nevím, podle čeho si tu cenu určují. Tyhle konkrétně stály 500,- a to si myslím je rozumná cena, než abych je tam nechal ležet. Ale nezlobte se na mě, že jsem je koupil za tuhle cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Tak pokud seš charakter,měl bys poslat aspoň 1500 Kč na charitu,páč těch 500 za ně je dost málo a spoustu lidí to může rozčilovat. PS: vteřinovka má být červená bez okýnka. Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se