odklizec Odesláno 14. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Ten clovek to uz prodaval asi 4x a zatim neprodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Ten clovek to uz prodaval asi 4x a zatim neprodal. To jsem nevedel. Kdo ale potom kupuje tyto Primky za 20k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 14. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Dovedu si predstavit, ze kdybych byl motorkar nebo horsky pruvodce a kdyby na ciferniku byla jina grafika a jine rucicky, ze bych si je koupil Ale nejsem motorkar a na bezne noseni je to bohuzel prilis velke. Leda bych si je povesil na stenu jako kukacky nebo si je dal na stul? Mozna by nebylo zle, kdyby k tem hodinkam byl nejaky stojanek, ktery by ty hodinky umoznil pouzit jako stolni hodiny. A ted si fakt nedelam srandu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Měl jsem tyto hodinky v ruce a musím podpořit názor odklizeče - na běžné nošení nepoužitelné, skvělé na nošení na bundě nebo na kombinéze. Nebo taky do nějaké pranice - chytit je za jeden konec řemenu, roztočit nad hlavou a někoho trefit. Hodinkám by se s největší pravděpodobností nic nestalo, ale koho by trefily, ten by skončil na ARO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Měl jsem tyto hodinky v ruce a musím podpořit názor odklizeče - na běžné nošení nepoužitelné, skvělé na nošení na bundě nebo na kombinéze. Nebo taky do nějaké pranice - chytit je za jeden konec řemenu, roztočit nad hlavou a někoho trefit. Hodinkám by se s největší pravděpodobností nic nestalo, ale koho by trefily, ten by skončil na ARO. Melo by se to prejmenovat na "husitske hodinky". Aspon tam bude nejaky historicky pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Mě se líbí i když si umím představit jiný ciferník. Co mě ale vadí je ETA 2824. Podle mě se do těchto velkých hodinek nehodí. Představte si v nich ale strojek z kapesních hodinek s obrovskou rezervou chodu. Pak by se hodily na motorku, pracovní stůl,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 Dovedu si predstavit, ze kdybych byl motorkar nebo horsky pruvodce a kdyby na ciferniku byla jina grafika a jine rucicky, ze bych si je koupil Ale nejsem motorkar a na bezne noseni je to bohuzel prilis velke. Leda bych si je povesil na stenu jako kukacky nebo si je dal na stul? Mozna by nebylo zle, kdyby k tem hodinkam byl nejaky stojanek, ktery by ty hodinky umoznil pouzit jako stolni hodiny. A ted si fakt nedelam srandu! Ridery II (s výkyvným segmentem) jsou schopné samostatně stát na stolku, a to hned ve správné poloze. Jinak podle obrázku se tyto hodinky kupovat nedají. Proto také neuspěl ten člověk na e-bayi. Je to člověk, který se domníval, že by šlo Ridery distribuovat v USA, ale jaksi mu scházel patřičný zápal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 Mě se líbí i když si umím představit jiný ciferník. Co mě ale vadí je ETA 2824. Podle mě se do těchto velkých hodinek nehodí. Představte si v nich ale strojek z kapesních hodinek s obrovskou rezervou chodu. Pak by se hodily na motorku, pracovní stůl,... Ciferník můžeme přichystat každému originální - k jeho mašině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 16. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 Dovedu si predstavit, ze kdybych byl motorkar nebo horsky pruvodce a kdyby na ciferniku byla jina grafika a jine rucicky, ze bych si je koupil Ale nejsem motorkar a na bezne noseni je to bohuzel prilis velke. Leda bych si je povesil na stenu jako kukacky nebo si je dal na stul? Mozna by nebylo zle, kdyby k tem hodinkam byl nejaky stojanek, ktery by ty hodinky umoznil pouzit jako stolni hodiny. A ted si fakt nedelam srandu! Ridery II (s výkyvným segmentem) jsou schopné samostatně stát na stolku, a to hned ve správné poloze. Pekne..videli uz jsme nekde..mohli by jsme videt Rider II? BTW, pouzdra pro RIDER automat a quartz jsou stejna, jen vyvozkovana na jinou velikost strojku, nebo to jsou konstrukcne odlisna pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 17. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2006 Pouzdra mají stejnou konstrukci a vnější rozměry. Liší se vnitřním uspořádáním. Odlišné vložkování je jen částí řešení, umožňujícího aplikaci quartzového strojku. Vidět je smozřejmě můžete, jen co se mi podaří je reprezentativně nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 17. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2006 Ptal jsem se proto, kdybych americana treba zviklal, ze to za 300 neproda, koupil je od nej a nechal si tam dat automat a jiny cifernik? Takove stolni primky, nebo jako hodinky na hory a na batoh..proste idealni. Pripadne pritelkyni jako obojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 17. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2006 Jako obojek by to šlo, ale přestavit na automat by to už moc nešlo. Má jeden z prvních kousků. Krom toho ten by ani nestál, protože má ještě původní konstrukci pouzdra (stojí jen provedení s výkyvným segmentem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 17. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2006 No tak nic Pockame na rider II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 17. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2006 Objednal jsem zatím alespoň počítačovou vizualizaci datového modelu. Aby bylo na ukázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2006 Tak foto významnějšího úspěchu za posledních cca 10 dní... drancování 1x bazar, 2x hodinář. Ty Sporty II jsou NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 19. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2006 Perfektní - ty červené sport1 vypadají skoro stejně tak dobře, jako ty mé NOS! Ne, myslím to vážně - pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 28. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2006 report z uplynulého týdne (10 dnů): Zase mi něco vnutili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 28. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2006 PS fotky mi furt nějak nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubík Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2006 Tak jsem se předevčírem taky vydal drancovat :-) .... ty třetí sice nejsou Primky ... ale taky se mi líbí ... mají fakt pěkný zdobený strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2006 ... a pak že nejsou. Parádní úlovky a v pěkném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se