Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Dovedu si predstavit, ze kdybych byl motorkar nebo horsky pruvodce a kdyby na ciferniku byla jina grafika a jine rucicky, ze bych si je koupil ;) Ale nejsem motorkar a na bezne noseni je to bohuzel prilis velke. Leda bych si je povesil na stenu jako kukacky :D nebo si je dal na stul? Mozna by nebylo zle, kdyby k tem hodinkam byl nejaky stojanek, ktery by ty hodinky umoznil pouzit jako stolni hodiny. A ted si fakt nedelam srandu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem tyto hodinky v ruce a musím podpořit názor odklizeče - na běžné nošení nepoužitelné, skvělé na nošení na bundě nebo na kombinéze. Nebo taky do nějaké pranice - chytit je za jeden konec řemenu, roztočit nad hlavou a někoho trefit. Hodinkám by se s největší pravděpodobností nic nestalo, ale koho by trefily, ten by skončil na ARO. :D

Odkaz ke komentáři

Měl jsem tyto hodinky v ruce a musím podpořit názor odklizeče - na běžné nošení nepoužitelné, skvělé na nošení na bundě nebo na kombinéze. Nebo taky do nějaké pranice - chytit je za jeden konec řemenu, roztočit nad hlavou a někoho trefit. Hodinkám by se s největší pravděpodobností nic nestalo, ale koho by trefily, ten by skončil na ARO. :D

Melo by se to prejmenovat na "husitske hodinky". Aspon tam bude nejaky historicky pribeh.:)

Odkaz ke komentáři

Dovedu si predstavit, ze kdybych byl motorkar nebo horsky pruvodce a kdyby na ciferniku byla jina grafika a jine rucicky, ze bych si je koupil ;) Ale nejsem motorkar a na bezne noseni je to bohuzel prilis velke. Leda bych si je povesil na stenu jako kukacky :D nebo si je dal na stul? Mozna by nebylo zle, kdyby k tem hodinkam byl nejaky stojanek, ktery by ty hodinky umoznil pouzit jako stolni hodiny. A ted si fakt nedelam srandu!

Ridery II (s výkyvným segmentem) jsou schopné samostatně stát na stolku, a to hned ve správné poloze.:)

Jinak podle obrázku se tyto hodinky kupovat nedají. Proto také neuspěl ten člověk na e-bayi. Je to člověk, který se domníval, že by šlo Ridery distribuovat v USA, ale jaksi mu scházel patřičný zápal.

Odkaz ke komentáři

Mě se líbí i když si umím představit jiný ciferník. Co mě ale vadí je ETA 2824. Podle mě se do těchto velkých hodinek nehodí. Představte si v nich ale strojek z kapesních hodinek s obrovskou rezervou chodu. Pak by se hodily na motorku, pracovní stůl,...

Ciferník můžeme přichystat každému originální - k jeho mašině.:)

Odkaz ke komentáři

Ridery II (s výkyvným segmentem) jsou schopné samostatně stát na stolku, a to hned ve správné poloze.:)

Pekne..videli uz jsme nekde..mohli by jsme videt Rider II? ;) BTW, pouzdra pro RIDER automat a quartz jsou stejna, jen vyvozkovana na jinou velikost strojku, nebo to jsou konstrukcne odlisna pouzdra?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...