odjinud Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Jako třeba kukačky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Jako třeba kukačky? :-) Každý týden vyrážím do pár bazárků koupit Orlíky a pokaždé se vracím s úplně jinými hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Každý týden vyrážím do pár bazárků koupit Orlíky a pokaždé se vracím s úplně jinými hodinkami Tak tuhle frustraci chápu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 (upraveno) Drancovaní sporty mají kalibr 683 Upraveno 20. července 2012 uživatelem turner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 No hezký úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 No hezký úlovek! Jen ty sorely nejdou. Neklid se nehýbe má nějakou velkou vůli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Tak toby mohlo stačit vyměnit strvačku z jiných hodinek. Zkus do ní fouknout nebo strčit, pokud nezačne kmitat (alespoň chvíli), tak bude asi zlomený čep. Proto je dobré kupovat i šrotové, ale funkční Primky, občas stačí vyměnit pérovník nebo setrvačku a hodinky zase šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Tak toby mohlo stačit vyměnit strvačku z jiných hodinek. Zkus do ní fouknout nebo strčit, pokud nezačne kmitat (alespoň chvíli), tak bude asi zlomený čep. Proto je dobré kupovat i šrotové, ale funkční Primky, občas stačí vyměnit pérovník nebo setrvačku a hodinky zase šlapou. Mužu foukat jak chci ale neklid je seklej o strojek,dík za rady ale nevím nevím. Poradte děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Tak to záleží, jestli máš doma aspoň pořádný šroubovák a dvě šikovné ruce... A u kalibru 50 si musíš pro zachování autenticity dávat pozor, jakou setrvačku tam dáváš, nebot jednotlivé typy mají třeba setrvačku se šrouby nebo bez atd. Ale jistota je to odnést k hodináři, beztak jestli je budeš chtít nosit, tak by potřebovaly vyčistit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Občas stačí můstek setrvačky vyjmout a setrvačku nechat prověsit vlastní vahou a poté vrátit zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Občas stačí můstek setrvačky vyjmout a setrvačku nechat prověsit vlastní vahou a poté vrátit zpět. Nepomohlo zítra testnu jinou z vraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Dobrý den.Tak už nemám jen Sporty II ,pyžama a malé televize.Dneska sem si na ,, BLEŠÁKU ,, koupil ,,traktory ,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Pěkné, pěkné - co bude další? Upraveno 21. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Teď mám v plánu koupit prim sport I a pavouky. Ale táta mi nechce už dávat peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Teď mám v plánu koupit prim sport I a pavouky. Ale táta mi nechce už dávat peníze Tak začni hulit a chlastat a řekni mu, že tim vlastně šetříš jsou pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Neprodají mi ani zápalky,protože je mi 8 let:tomcat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Aha,tak už vím,kdo mi je dneska na BLEŠÍM TRHU v Ostravě vyfouknul před nosem.Příště si přivstanu a ty se budeš dívat na prázdný stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Další úlovek: Pouzdro pěkné, ciferník taky, korunka taky docela ujde, jdou přesně... jen ty ručičky to kazí. Nemá někdo doma jedny navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Zajíavé a hlavně téměř NOS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Jen ty sorely nejdou. Neklid se nehýbe má nějakou velkou vůli. Ani mne nešli, ale môj hodinár mi ich za deň a 2 ? opravil, výmenou zotrvačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se