Dantechno Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Na nekolik serveru jsem umistil inzerat s tim, ze koupim hodinky Seiko. To se mi nakonec take minuly tyden podarilo. Ted me vsak pres email kontaktoval me neznamy prodejce s nabidkou ktere moc neverim... Posudte sami. Hello Mate, Kindly advise if you still need items as requested as I have in stock for sale. And other parts you might need and i will get back to you. What's your cell#. Many thanks, Kelvin Morgan +44702xxxxxxx London, United Kingdom, (UK). --------- Nacez jsem mu slusne odpovedel, ze hodinky uz jsem koupil jinde ale jeste shanim lunetu na cerne Seiko Samurai..... -------- Many thanks for the mail, I still have the seiko bezel for sal in excellent condition and shape. I have attached a photo of the item and below are some details about the bezel. Seiko Model : SKJ001-bezel Type : Accessories Metal : Stainless Steel Movement : none Seiko bezel & insert for model SKJ001 Stainless steel Black insert with silver numbers. Ref: 86311883. I have already made shipping inquires and will be asking a $70usd shipped via UPS on a 5 days delivery and will accept payment via Western union or Money gram. What's your complete shipping address cell#? Many thanks, Kelvin U tohoto emailu me hned zarazilo, ze mi nabidl lunetu na uplne jiny typ hodinek (jako kdyby nevedel co jsou Samuraie), platbu pres pochybne ustavy a neustale se dozadoval tel. cisla. ------------------ Odpovedel jsem mu tedy ze potrebuji lunetu na SNM011K1 a ze pres banky viz. vyse platit nehodlam... ---------------- Hi Daniel, I have a bezel for a SNM011K1 i taught you might be interested in the SKJ001. I have been able to verify my PayPal account and i can accept payment via PayPal. Let me know and e-mail to me your complete shipping address and cell# so i can arrange shipping and get back to you with my paypal details. Thanks, Kelvin Opet se dozaduje tel. cisla , najednou ma i lunetu na Samuraje (jinak vysoce nedostatkove zbozi) a lze i Paypal..... -------------------- Co si o tom myslite? Me osobne uz odradil - jeho chovani je podezrele. Upraveno 30. března 2011 uživatelem Dantechno 4
jankoxxx Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 ja by som sa ho spyatl ci ma niekde nejaky feedback ako predajca.
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2011 No hledal jsem po netu dle jmena i emailu ale nic jsem nenasel
224477 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 (upraveno) mne sa to nepaci... typek uvadza GB udaje, ale 70usd je dost velke postovne z ostrovov, aj cez UPS... Divne je ze naklady uvadza v USD a nie GBP /prip. EUR/ aj ja z toho citim eminentny zaujem ze ti chce zavolat len neviem preco.. takisto, je ochotny to poslat skor /za tych 70usd, ak mu das telefonne cislo!/ a az potom ta necha previezt paypal? no bud je to podivin /v tom lepsom pripade/ alebo je to nejaky novy scam o kt. scenar este nie je mne znamy... kazdopadne, ja by som s nim deal asi nerobil. EDIT: http://www.vintagemx.us/message_board/viewtopic.php?p=8435&sid=b62a39b6c69275d3c57a44943096bd31 tu sa p. Kelvin Morgan snazil predavat nejake suciastky na hondu... Je to nejaky scam... "Hi, Am Kelvin Morgan from England.I saw your wanted ads and i still have for sale in good shape and condition.Please get back to me if you are still interested.My contact Mobile is +447024024813 and you can reach me anytime. Thanks Kelvin Morgan 130 Leicester street London UK. " Upraveno 30. března 2011 uživatelem 224477
shore Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 (upraveno) chalani nenechajte sa napalit, mam s tym zive skusenosti FYI click - takze ruky rychlo prec EDIT: dokonca je na scamorame Upraveno 30. března 2011 uživatelem shore
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2011 chalani nenechajte sa napalit, mam s tym zive skusenosti FYI click - takze ruky rychlo prec SUPER !!! Diky moc. Me bylo hned divne , ze nezna tovarni oznaceni Samuraiu a poslal uplne neco jineho...... Tak tedy pozor na nej !!! Jeste jsem ho pozadal o aktualni foto a feedback na ebay nebo nekterem foru - tak uvidime
224477 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 vyhaluz ho nejako ty! na oplatku... zacni po nom pytat nejake veci, napriklad, ze nech ti posle 100USD z nejakeho idiotskeho dovodu /nemusis mu uviest ani svoje udaje konta, len o princip ide.../ a ze ty mu zaplatis sumu za ten jeho tovar, aj s tymto aj s urokom mierne OT, ale celkom som tak rozladil zobrajuceho ciganskeho adolescenta, kt. bol na vsetkych neodbytny, zacal som byt nedobytny ja a pytat peniaze od neho, potom zmizol jak smrad v prievane..
shore Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 ja este pripojim, ak by ste boli kontaktovany clovekom co ma eamil maranello10@hotmail.com a s nim spojene meno Andrea Macau a paypal typek Brett Caffyn - bjcaffyn@bigpond.com ..to su dalsi scamers, cez tychto som sa nechal ojekabat ja..
gougy Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Osobně bych mu poděkoval se sdělením, že jsem přijal nabídku odjinud..(nelíbí se mi ten ostrý start s WU a MoneyG)
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Osobně bych mu poděkoval se sdělením, že jsem přijal nabídku odjinud.. (nelíbí se mi ten ostrý start s WU a MoneyG) Na email o WU a MoneyG jsem reagoval emailem ve kterem byl smajlik a ze takto platba urcite probihat nebude - jedine paypal. Spis me potom zarazilo to, ze s paypalem souhlasil... Taky by me zajimalo proc mi porad cpal ten telefon... je to nejaka (kdybych tam zavolal) extra zpoplatnena linka ?
jankoxxx Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Na email o WU a MoneyG jsem reagoval emailem ve kterem byl smajlik a ze takto platba urcite probihat nebude - jedine paypal. Spis me potom zarazilo to, ze s paypalem souhlasil... Taky by me zajimalo proc mi porad cpal ten telefon... je to nejaka (kdybych tam zavolal) extra zpoplatnena linka ? su aj take finty ze ked im das svoj telefon a oni zavolaju tebe tak platis ty - a to dost vela..
shore Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 telefon chcu stale ako dokaz serioznosti, pretoze ked posielas kurierom tak musis nahlasit telefon prijemcu..co sa tyka paypalu, to je jednoduche, ak tam zaplatis a on zrusi kartu aj s uctom, ktroy moze byt zalozeny na kadejakych bezdomovcov a ktoviekoho, tak paypal neurobi nic, len zablokuje paypal na dane meno, ale prachy nedostanes, to aj napriek tomu, ze paypal ich garantuje.
Toams Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 dalsi do zoznamu faketraders richardnelson20th@gmail.com Name : Ajibola Akani Address:# 14 Lalubu Street, Oke Ilewo State : Ogun State City :Abeokuta Country:Nigeria Zip code : 234036 Phone number : +23407063861141 predavajucim som bol ja (jednalo sa o 2 objektivy, najprv zaujem o jeden, pri spomenuti oboch hned ponuka o 1/3 vyssej sumy s tym, ze to mam poslat do Afriky ) klasicky odrb ... popisany system je tu
spineshank Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 no určo od toho ruky pryč,nedělá to na mě vůbec seriozní dojem
kejklik Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Jakákoliv platba přes WesternUnion na neznámého člověka je podvod. Stačí se ubytovat v Londýně na pakistánském předměstí v 1* "hotelu" a začít mailovat. Pak vyzvednout od blbů prachy a jít o dům dál. Zkušenost mého známého s krbovými hodinami Francie Ludvík XVI.
Chumpus Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Mám taky zajímavou zkušenost. Stejně jako Dan jsem i já poptával hodinky. Přišla mi rozumná nabídka, tak jsem odpověděl že fajn, ať pošle fotky. No a v odpovědi přišly moje vlastní fotky
onney Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Mám taky zajímavou zkušenost. Stejně jako Dan jsem i já poptával hodinky. Přišla mi rozumná nabídka, tak jsem odpověděl že fajn, ať pošle fotky. No a v odpovědi přišly moje vlastní fotky To jako fakt? To už je vážně moc Co jsi mu na to odpověděl?
spineshank Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Mám taky zajímavou zkušenost. Stejně jako Dan jsem i já poptával hodinky. Přišla mi rozumná nabídka, tak jsem odpověděl že fajn, ať pošle fotky. No a v odpovědi přišly moje vlastní fotky tak to je hustý
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) Mám taky zajímavou zkušenost. Stejně jako Dan jsem i já poptával hodinky. Přišla mi rozumná nabídka, tak jsem odpověděl že fajn, ať pošle fotky. No a v odpovědi přišly moje vlastní fotky chlape, mozno si schizofrenik a nevies o tom! jedno tvoje Ja sa snazilo predat a druhe chcelo kupit.. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem 224477
Carllos Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Jakákoliv platba přes WesternUnion na neznámého člověka je podvod. Stačí se ubytovat v Londýně na pakistánském předměstí v 1* "hotelu" a začít mailovat. Pak vyzvednout od blbů prachy a jít o dům dál. Zkušenost mého známého s krbovými hodinami Francie Ludvík XVI. Ano,přesně takovou mám zkušenost,když jsem chtě kupovat za podezřele dobrou cenu smartphone z UK,také požadoval platbu pře Western Union,tak jsem si zavolal přímo do pobočky Western Union,kde mě důrazně varovali před takovou transakcí,protože mají desítky stížností od jiných podvedených lidí.především co se mobilů týká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se