Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bezvadná barva cifru. Ať slouží. Mně se na tom tahu zdálo, že má pocitově ostré hrany.

Jediné, co mi hodně vadilo bylo nastavování času/datumu, ta viklavá osička, jde sice o zvyk a cvik ale je to nezvyklé. Nic závažného. Ten ocit na ruce a pohled to vyrovná. Amfibije jsou opravdu velmi povedené, čert vzal plastové sklíčko, nakonec po cca třech měsících dennodeního nošení žádný zádrhel. Vypouklé sklíčko má něco do sebe. Teď mám sice Vostoky k-34 ale pokukuji po dalších z klonů Amfi ale s rafikami bez "šípu"-to mi nesedlo...

Odhadem se Vám budou tak 14-dnů tři neděle usazovat, alespoň moje to tak dělaly. Asi si zvykaly na čekoslovenského maníka, vzduch, stravu a čaj místo vodky ;) Rusky na ně mluvím...

Odesláno

Ďakujem, zatiaľ sú OK a to ich "vytriasam" na cyklistike :-).

Všimol som si, že na inom vlákne boli iné fotky Amfi a ten kovový remienok, ktorý som tam videl bol iný - lesklý s nápisimi v azbuke (nerž) a logom "B". Tento, čo mám na nich ja, je skôr matný s nápismi v latinke a žiaden veľký epilátor. Možno sa poučili...

Nastavenie času a dátumu je fakt zaujímave, zo začiatku som mal pocit že tú osičku utrhnem ani sa nenazdám, ale asi to tak má byť a funkčné je to tiež.

Fakt ide o vďačné hodinky, odolné a pritom pekné hodnky dovolím si tvrdiť na náročné používanie.

Chcem sa opýtať, aká je rezerva chodu, ak ich povedzme len nechám ležať na stole? Zatiaľ stále frčia, avšak cez deň ich mám stále na ľavej ruke a to som ľavák :-.).

Bezvadná barva cifru. Ať slouží. Mně se na tom tahu zdálo, že má pocitově ostré hrany.

Jediné, co mi hodně vadilo bylo nastavování času/datumu, ta viklavá osička, jde sice o zvyk a cvik ale je to nezvyklé. Nic závažného. Ten ocit na ruce a pohled to vyrovná. Amfibije jsou opravdu velmi povedené, čert vzal plastové sklíčko, nakonec po cca třech měsících dennodeního nošení žádný zádrhel. Vypouklé sklíčko má něco do sebe. Teď mám sice Vostoky k-34 ale pokukuji po dalších z klonů Amfi ale s rafikami bez "šípu"-to mi nesedlo...

Odhadem se Vám budou tak 14-dnů tři neděle usazovat, alespoň moje to tak dělaly. Asi si zvykaly na čekoslovenského maníka, vzduch, stravu a čaj místo vodky ;) Rusky na ně mluvím...

Odesláno

Rezerva chodu je 31 hodin.

Trochu jsem si to testoval, pokud je nenosíte, stačí je při chvíli cca 10 minut protáčet dokola, v ruce, jen prsty, je to nenáročné a kyvadlo se vždy otočí o půl otáčky, jsem to takto dělal týden a v pohodě. Při čtení...

Já ty Amfi z recenze taky budu nosit ven na sport. Po té estrádě v pátek. Radši. Jsou přece jen třikrát levnější.

Odesláno

Mám ešte jednu dilemu. Chcem objednať dámske Vostoky (po úspechu u známych :-)), ale na ebay som ich vôbec nenašiel.

Sú iba na stránke výrobcu: http://www.vostok-inc.com/index.php?do=col&lang=eng&group=5_01&start=3

Má niekto skúsenosť s tým shopom, na ktorý sa dostanem z vyššie uvedenej stránky? Najradšej by som išiel cez ebay, ale predsa len...

Odesláno

Zrejme myslis 2Checkout. To nie je obchod, ale platobny servis/sluzba, ktory sprostredkuvava platbu (konkretne vyrobcovi v tomto pripade, 2checkout vyuzivaju aj ine shopy). Uz som kupoval od smirs a tiez idu cez 2checkout a lesna pohoda..

Btw, tiez som chcel kupit damske vostoky polovicke na hranie..len vsetko su to manualy a to teda nie.

Odesláno

Aha, ďakujem. No síce už teraz vidím, ako si ich tá moja bude poctivo naťahovať, ale čo by som pre ňu neurobil, keď sa jej tak páčia (hlavne moje Amfi :-)). Fajn vyskúšam 2Checkout, alebo meranom... Ďakujem za radu.

Odesláno

Aha, ďakujem. No síce už teraz vidím, ako si ich tá moja bude poctivo naťahovať, ale čo by som pre ňu neurobil, keď sa jej tak páčia (hlavne moje Amfi :-)). Fajn vyskúšam 2Checkout, alebo meranom... Ďakujem za radu.

Přiznám se, že jsem fanoušek Smirs.com :D Ale jak doma prosadím titanové Vostoky zkusím Meranoma, bo na Smirsu mají akorát obyčejné, a přecejen mne uchvátila série K-34, tedy nových Komandirských. I ta přesnost se už, zdá se, usadila. Pěkných cca 20 s/den spíše méně.

Natahovat hodinky Vaše polovička bude, protože jsou fakt hezké a navíc bude mezi kolegyňkami a kamarádkami cool (a eko a bio ;) ).

Jen je mi dvné, že ty nové Vostoky jsem na Ebayi snad ještě neviděl...

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Do nového roku s novými Komandirskimi!

Přidám OT dotaz-není to na nové vlákno.

Dával jsem Novije Komandirskije na údržbu a seřízení. Při převzetí mi hodinář řekl, že je špatně udělané uchycení natahovacího kyvadélka-prý spadne a zadrhne při menším nárazu, je fakt, že jednou se mi to u nich stalo ale bral jsem to jako chybu při montáži. Pokud je někdo máte (asi i starší Amfibije, Komandirské i nové řady automatů) a trochu hodinařině hovíte nekoukli byste se mi pod víčko? Mně se to nějak nezdá když jsou vlastně dělané jako "odolné nárazu", jasně beru to s rezervou jsou to mechaniky ale...

Konkrétně se jedná o jedny z této řady. Předem díky.

Odesláno

Do nového roku s novými Komandirskimi!

Přidám OT dotaz-není to na nové vlákno.

Dával jsem Novije Komandirskije na údržbu a seřízení. Při převzetí mi hodinář řekl, že je špatně udělané uchycení natahovacího kyvadélka-prý spadne a zadrhne při menším nárazu, je fakt, že jednou se mi to u nich stalo ale bral jsem to jako chybu při montáži. Pokud je někdo máte (asi i starší Amfibije, Komandirské i nové řady automatů) a trochu hodinařině hovíte nekoukli byste se mi pod víčko? Mně se to nějak nezdá když jsou vlastně dělané jako "odolné nárazu", jasně beru to s rezervou jsou to mechaniky ale...

Konkrétně se jedná o jedny z této řady. Předem díky.

Skus sem dat foto co presne myslis - ucytenie rotora ?, jedne z tej rady mam, tak sa ti na to rad pozriem
Odesláno

Dík, já to zase až tak neřeším, nemám jak rozšroubovat dýnko.

Budu je chvíli nosit, jen mne zarazil komentář toho hodináře. Minimálně Amfibije jsou odolné až kam, donedávna jsem je tahal na tůry a i nějaké ty nárazy si užily a nic. Kalibr je tam stejný a pochybuju, že by ho nějak předělávali bez označení. Až se mi to stane znovu tak to vyfotím, stejně bych to asi poslal na reklamaci.

• po měsících...
Odesláno

Aby jsme se vrátili k tématu, ta fabrika teda zkrachovala? Definitivní konec výroby? Nebo nějaký konkurz, oddlužení a znouvu rozjetí výroby? Ví někdo něco novýho?

• po měsících...
Odesláno

13.4 zakoupeny na e-bay od Meranoma. Doručeno 24. 4. bez daně a cla. Kam se na Meranoma hrabe russianarmy shop. Dle lístečku pokud správně překládám " data vypuska" vyrobeno 21. 2 2012. Foceno narychlo, tak omluvte kvalitu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak trošku lepší obrázky, na fotogalerii to není, tak s tím otravuju tady. Ty modré nosí po smrti seik 5 synek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

tak trošku lepší obrázky, na fotogalerii to není, tak s tím otravuju tady. Ty modré nosí po smrti seik 5 synek.

Na Amfibie pomýšlím už dlouho, ale ta zelená mne totálně dostala. Opravdu moc pěkné.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jen taková drobnost pro případný potencionální zájemce o amfibie. Porovnával jsem barvu ciferníku, realitu s fotkama a opravdu, po procházce po prosluněným Králickým Sněžníku už není ciferník světle zelený, ale khaki.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...