Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Par vecernik cvaku, na retuse sem byl linej a utrit se mi je moc nepovedlo.. Jo a taky mam blbou lampicku, takze svetlo stalo za houno, jestli na me budete zli, tak uz nic nevyfotim!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Sou, jen to neni moc videt, chybi mi stan a nejaky lampy a kdyz nechci aby to nebylo zluty jak slunce, tak halt ta modra nejak mizi no.. Musis mi nekdy dat ten rychlokurz ve fotosopu nebo se z toho jednou po*eru!!! :)

Odesláno

Sou, jen to neni moc videt, chybi mi stan a nejaky lampy a kdyz nechci aby to nebylo zluty jak slunce, tak halt ta modra nejak mizi no.. Musis mi nekdy dat ten rychlokurz ve fotosopu nebo se z toho jednou po*eru!!! :)

Jo ták, že mě to jenom zmátlo. :) Jinak fotky pěkný, ale to už je u tebe, ty moulo, kupodivu standard. :) Ten Fotošop... no jo, hergot vidíš, já na to úplně zapomněl. Jsem doma, domluvíme přes sms nějakej termín...
Odesláno

Jay - no jo no, to bejva :D Uvazuju nad tim, ze jim dopreju prelesteni, ale vzhledem k tomu, ze to jsou pracovni hodinky, tak to asi pocka az toho bude vic..jestli je teda jeste budu mit az to zacne byt aktualni :)

Odesláno

Vem v potaz, že luneta se leští fakt blbě. Lepší je koupit novou.

Jinak ty fotky jsou fakt super . Líbí se mi, že mají originální myšlenku. Hezky si hraješ s barvami a s pozadím. Doufám, že je přidáš do chrono-kalendáře na příští rok.

Odesláno

Aha, ty myslis vlozku lunety - to mi je sumak - takovy blbosti neresim :D Zvlast kdyz to mimo fotky pri blbym svetle s vytazenym kontrastem neni skoro videt ;)

Do kalendare neco asi zkusim prihlasit, jen budu muset nekdy zkusit co z toho snese ctvercovej format, protoze 99% fotek nerezu a fotim tak jak chci aby to vypadalo, no a ctverec znamena, ze budu muset kus fiknout no..

Odesláno (upraveno)

Fotit zatím neumíš ;) (jestli plánujete rychlokurz v prznění fotek, tak mi prosím brnkni, ať se přivtěřím, já umím maximálně přehrát fotku z karty do notebooku...), naštěstí to zachraňují řádně fotogenické hodinky ;)

Edit: a šetři barde, strádej, pak si jednou koupíš BAREVNÝ film :)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

gougy, bratre, musis mi nekdy ukazat jak na to :D Nastesti moje charisma vytahne i sebehorsi fotku na absolutni spicku, takze se ucit fotit vlastne ani nemusim! :)

Tak to každopádně :)

Právě proto se musíš naučit prznit ve foťošopu, jinak nastavuješ nedostižný standard a to je hrůza, protože i ostatní chtějí mít alespoň ze soucitu fotku v kalendáři ;)

Odesláno

Diky za foto! Nikdy som to nevidel takto z blizka, a preto som si myslel, ze natisk Omega, ci tych dolnych napisov nie je priamo na vlnkach, ale na malej ploche - podklade, ktora kopiruje tvar pismen. Pozeram, ze je to priamo. Tej farby pismmen ale musi byt viac, aby vykryl medzery medzi vlnkami.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ti moc dlouho nevydržely, za tu cenu po nich vážně pokukuju, ale co s Omegama. Fotky se ti povedly moc pěkný, pořád fotíš jen ajfounem? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...