Matthew Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Tak se jdu pochlubit včera jsem se vrátil z Rakouska a už tu na mě čekala krabice z Itálie s tímhle nádherným skvostem! Většinou si hodinky vybírám dost nezávisle na Chronomagu, ale tyhle krásky jsem objevil až v diskusi tady a hned jsem věděl, že je musím mít. Takže klasicky střižený Heritage model, menší rozměr, plné dýnko. Měl by být limitovaný počet kusů, ale nevím na kolik, já mám číslo 1615. Doufám, že mi tyhle hodinky chvíli vydrží, protože jsou prostě boží Case: Round, in stainless steel with a sapphire crystal and several layers of anti-reflective coating on the underside. Diameter 40.00 mm. Water-resistant to 3 bar (30 metres). Movement: L674 self-winding movement of frequency 28,800 vibrations per hour, providing 48 hours of power reserve. Functions: Hours, minutes, small seconds at 9 o'clock, day and date at 3 o'clock. Chronograph mechanism: central 60 seconds chronograph hand, 12-hour counter at 6 o'clock, 30-minute counter at 12 o'clock. Telemetric and tachymetric scales. Dial: Silver-coloured with applied indexes and black counters at 6 and 12 o'clock. "Triangle"-shaped hands in blued steel. Wristlet: Black alligator-skin strap with buckle.
funf5 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Paradni kousek, ten kontrast svetleho ciferniku a tech tmavych citacovych subdialu je vynikajici. Zvlast s tou drobnosti, ze vterinovy subdial je sejne jako day/date okenko ponechan ve svetle a nerusi to... At tikaji, jak maji a dal jsou pro tebe bozi
Tazz Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Mmmm, nádherný kousek, dobrý vkus a výběr, kombinace černé a stříbrné je v dobrém poměru, asi bych měl rozhodování těžší, kdybych před koupí Longines Conquest narazil na tento model, asi jsem ho nějak minul. Gratuluji a ať ti dobře slouží Prosím o foto na ruce.
Petr77 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Libi se me taky moc, to jo... Pro me skoda, ze nemaji nejaky cerveny prvek /treba vterinovku/. Bozi jsou ale i tak a nezbyva jinak, nez gratulajda. Petr
Chorche Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Ty jo, tyhle hodinky jsem vůbec neznal...moc hezký! Gratulace!
Radek K Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 V 7. 4. 2011 v 20:08, 'Matthew' napsal: ... Doufám, že mi tyhle hodinky chvíli vydrží, protože jsou prostě boží ... Jsou boží. S tím se dá jen souhlasit.
k-mart Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Jak už jsem Ti psal, jsou vážně pěkný, tak si je užívej
Micey Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Paráda, líběj se mi hodně ty ručky bez lumi. Proč je na dýnku ta rybička, když maj WR 30 metrů..?
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Moc pěknej kousek, gratulace.Nožky vypadají, že jsou docela dlouhý, jak sedí na ruce?
Matthew Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 sedi perfektne, nozky jsou delsi dobre to vyrovnava mensi 40 mm cifernik
Onisau Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Velmi zajímavé a originální! Oceňuji naprosto nevšední design a značka je také dobrá
obchodnik-o3 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 velmi pekne,neokukane hodiny,ale mohol by si ponuknut foto na ruke...gratulujem
Matthew Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 V 15. 4. 2011 v 20:06, 'obchodnik-o3' napsal: velmi pekne,neokukane hodiny,ale mohol by si ponuknut foto na ruke...gratulujem ponuknu zítra
obchodnik-o3 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 V 15. 4. 2011 v 20:09, 'Matthew' napsal: ponuknu zítra
gerhard Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Velmi pekny kusok, mal som ich na ruke - nadhera. Maju myslim mineral ale im to takto pristane, trosku mensi primer ale inak bez vyhrad. Naozaj limitka ako cukrik!!! Este to cvakni nech nas potesis!
honza71 Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Longines retro modely zkrátka umí. Dobrá volba, sednou Ti moc pěkně.
Matthew Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 V 16. 4. 2011 v 15:12, 'honza71' napsal: Longines retro modely zkrátka umí. Dobrá volba, sednou Ti moc pěkně. padnou jako ulité, menší ciferník je předurčuje i k formálnějším příležitostem a delší nožky to na ruce perfektně vykompenzují jinak hodně lidí kritizuje tu datumovku, taky si nejsem úplně jistý její nezbytností i když je pravda, že já její služby uvítám... aspoň kdyby na tom ciferníku tolik nesvítila, dokážu si představit, že by byla i černá...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se