Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechy,

chci si pořídit hranaté hodinky do 10K, moc se mi líbili hodinky Ingersoll Bison N°11. Bohužel jsem se zde dočetl, že tato značka neni dobrá. Chtěl bych vás tedy poprosit o nějaké doporučení. Požadavky: do 10K, automaty, ale hlavně hranaté! kladen důraz na design - automat neni nutna podminka...Dekuji za vaše reakce :)

Odesláno

Děkuji za návrhy, bohužel...jediné které by se mi zamlouvaly jsou Certina, ale ta cena...škoda, značky o kterých vím, že jsou dobré tak buď nedělají hranaté hodinky a nebo jsou příliš drahé...Věděl by ještě někdo o nějakých? díky

usoPreviewPopup

Odesláno (upraveno)

Zrovna se na ebay objevily Xemex Avenue Automatic s ETA2892-A2 za cenu, která je v limitu a myslím, že by stálo za to pokoušet se i smlouvat.

Edit: Design není tak brutální, jako v případě Ingersoll Bison N°11, ale naopak naprosto dokonale vytříbený. Stály by za hřích...

A pak tam jsou ještě Edox v Quartzu se safírovým sklíčkem v barvě bílé a černé za cenu hluboko pod limitem.

Upraveno uživatelem Kobliha
Odesláno

Zdravím, tak jsem brouzdal, hledal a našel nějaký užší výběr...trošku se posunula finanční hranice. Zatím se mi nejvíce líbí tyto hodinky. Podotýkám, že jsme student a je mi 20. Taže některé návrhy, za které moc děkuji, jsem nemohl brát za objektivní :)

V mém výběru jsou zatím hodinky Certina DS Podium Squere

Tissot QUADRATO CHRONOGRAPH T005.517.16.297.00

Tissot Quadrato Automatic T005.507.16.061.00

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

...mezi těmito hodinkami se chci rozhodnout, pokud se ještě nějaké neobjeví :) Certiny jsem našel na "živých" fotografiích, bohuže Tissoty ne :( neví někdo o živých fotkách?...

...budu rád, když se vyjádříte k výběru. Díky všem

Odesláno (upraveno)

Jak uvádíš,pro mladýho kluka ... bych určitě volil certiny, jsou univerzálnější, kvalitní zpracování, spolehlivost, hodí se jak k džínám tak k obleku (jen je třeba sladit řemen nebo dát tah), není co řešit :)

Upraveno uživatelem miris

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...