Jarda_Prim Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Získal jsem tyhle poměrně pěkné Zarjy v chodivém stavu. Bohužel nemají korunku a hřídelku. Poradil by mi někdo ze zdejších odborníků, kde by se daly komponenty sehnat ? V Plzni jsem u hodinářů nepochodil...Nebo kdybyste něco měli v zásobách... Díky předem za příspěvky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Získal jsem tyhle poměrně pěkné Zarjy v chodivém stavu. Bohužel nemají korunku a hřídelku. Poradil by mi někdo ze zdejších odborníků, kde by se daly komponenty sehnat ? V Plzni jsem u hodinářů nepochodil... Nebo kdybyste něco měli v zásobách... Díky předem za příspěvky. Parexo?
Jarda_Prim Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Díky Mechano, zkusím. Dobrý nápad.
feriGT Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Ahoj Pomohl by mi někdo z Vás s identifikací tohoto modelu ??? zarja typ 336317 děkuji
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 http://www.zaria-time.ru/index.php/2012-01-15-21-59-48/mugch/2013-11-28-08-18-17/477-1332210.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Shetland Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Získal jsem tyhle poměrně pěkné Zarjy v chodivém stavu. Bohužel nemají korunku a hřídelku. Poradil by mi někdo ze zdejších odborníků, kde by se daly komponenty sehnat ? V Plzni jsem u hodinářů nepochodil...Nebo kdybyste něco měli v zásobách... Díky předem za příspěvky.Tyhle se mi podařilo sehnat před několika měsíci funkční a ve vynikajícím stavu včetně sklíčka, na ruce s dobovým kovovým řemínkem vypadají slušně. Byly to první pánské Zarja, které se mi podařilo sehnat v TOP stavu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se