Head Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Zdravim, krouzim po tomtu webu jiz nejaky patek, stal se pro mne dobrou studnici tipu, novinek, rad ale i zabavneho pocteni. Jiz nejaky mesic se rozkoukavam jake hodinky bych rad koupil, mezi me horke favority patri Nomos Tangente, Stowa Antea 390 Day-Date a pak pilotky, co jsem nasel tak to jsou ve smes opet nemecke firmy, vyhledavam jednoduchy design, idealne bez datumu, subciferniku, bez loga. Stowa flieger, Laco, Archimede, Steinhart -uvitam rady na dalsi kousky co by moje rozhodnuti mohly jeste vice zkomplikovat, take uvitam rady kde koupit. dekuji za rady a mile prijeti. ps. omlouvam se za diagritiku, jsem bez ceske klavesnice. Momentalne ve Vidni, tak by jste mozna i mohli doporucit nejaky dobry obchod.
Head Odesláno 17. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 tak co to zkonkretizovat na boj pilotek - archimede x stowaa boj oblekovek: stowa atatea x nomos tangente
vraby Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 tak co to zkonkretizovat na boj pilotek - laco x stowa a boj oblekovek: stowa atatea x nomos tangente
Matthew Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 zkus si ten výběr trochu obohatit něčím ze Švýcarska... mezi pilotky Fortis, k oblekovkám Longines atd, takhle je to hrozně chudý...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Zajdi ve Vidni do Wempe, dej si dobrou kavu a kup si NOMOS Tangente... Hotovo, vyrizeno. Diky in-house strojku jsou o level vys nez Stowa. A navic na Stowy budes cekat tak 2-3 mesice, Na Nomos asi 2 dny, kdyz nebudou na krame
Matthew Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Zajdi ve Vidni do Wempe, dej si dobrou kavu a kup si NOMOS Tangente... Hotovo, vyrizeno. Diky in-house strojku jsou o level vys nez Stowa. A navic na Stowy budes cekat tak 2-3 mesice, Na Nomos asi 2 dny, kdyz nebudou na krame Koukám, že si se vrátil rád tě vidim, byla tu nuda poslední dobou...
Head Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Zajdi ve Vidni do Wempe, dej si dobrou kavu a kup si NOMOS Tangente... Hotovo, vyrizeno. Diky in-house strojku jsou o level vys nez Stowa. A navic na Stowy budes cekat tak 2-3 mesice, Na Nomos asi 2 dny, kdyz nebudou na krame diky za tip na obchod, vypada dobre. Ty Nomos se mibej s tim ukazatelem natahu, datum mi tam az tak nesedi. Za to Stowa 390 Day-date, tam to datum sedi jak hrnec na prdeli:) krasa ja se jen bojim abych nemusel koupit jak nomos tak stowa, kazdopadne diky, stavim se ve Wempe a zkusim je na ruku
Head Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 zkus si ten výběr trochu obohatit něčím ze Švýcarska... mezi pilotky Fortis, k oblekovkám Longines atd, takhle je to hrozně chudý... ja jsem nic podobnyho nenasel, hodne se mi libi jendoduchej design ciferniku a ty Fortis jsou takovy slozity, rozhadany, ty Archimede, Stowa pilot se mi libej bez datumu, se stredovou sekundovkou, proste cistej cifernik. Pokud neco podobneho je i v portfoliu ostatnich znacek tak prosim doporucte.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se