ross Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Zdravím pánové, prosím o radu. Mám rok staré Breitlingy a spadly mi na dlažbu. Rýha na plášti na 9 a upadla ručička spodního sčítače. V Ostravě u firmy Deal mi je asi po měsíci opravili (490,- Eu ), ale zpožďují se už po šesti hodinách o 5 vteřin. Dříve se bez problému vešly do tolerance -4+6 vteřin /24, ale trvalo to několik měsíců než se usadily. Je možné, že to bude opět nějakou dobu trvat z důvodu větší opravy, nebo hned reklamovat?
tombed Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 reklamovat, a o reklamaci Breitlingu v Dealu ti nejvíc poví Baker, napiš mu.
premek798 Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 takze deal nebrat ? jako breitling dealer je mam nejblize, doufam ze je nebudu teda potrebovat ale kdyby nahodou...
ross Odesláno 9. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Opravu hodinek jsem v Dealu Ostrava reklamoval, trvalo to týden, hodinky tzv.vyregulovali a teď jsou v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se