Radimk Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 K tomuto modelu se kaučukový řemínek přímo nabízí - vždy se mi líbil jejich Diver Pro. Jo, to je přesně on...
peterivan Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ahoj, celkom by ma zaujimalo co si v servise nechal opravit, resp. vylepsit. (mal som o ne zaujem:-)), ale by som asi nespoznal, co treba - co bolo sucastou "ostrej kontroly"?dik
Radimk Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 (upraveno) ahoj, celkom by ma zaujimalo co si v servise nechal opravit, resp. vylepsit. (mal som o ne zaujem:-)), ale by som asi nespoznal, co treba - co bolo sucastou "ostrej kontroly"? dik V podstatě komplet generální revize, přeleštění a renovace pouzdra, výměna některých částí, renovace (vyčištění) pásku, přeleštění spony. Opis z objednávky přikládám, na faktuře bylo vypsáno víc dílů i s čísly. Popis velké servisky máš ze stránek Breitlingu. Hodinky jsou dá se říct ve stavu nových hodinek, cena byla dodržena dle předpokladu, termín zkrácen na cca 3 týdny. Při nákupu sem objevil docela zásadní ránu na nožce, taktéž přebroušením pouzdra odstraněno. Seřízení na famózní přesnost. Na radu p. Stuchlíka z Goldu ve Zlíně sem vsadil na Vídeňské zastoupení a jsem nadmíru spokojen. Navíc sem dostal zdarma i cestovní značkové pouzdro a hadřík. Třešnička navrch - Omega cestovní pouzdro, ve kterém sem to posílal mi přibalili. Opis: Komplette Revision: Zerlegen; Kontrolle aller Teile; Reinigen; Zusammenbauen; Ölen; Regulieren nach Breitling Normen; Gehäuse auffrischen; Herstellen der Wasserdichtheit; 290,00 1 Bodendichtung=13340/73380/1738 0,00 1 Kronenrohrdichtung=73380/17380 0,00 1 Kronendichtung=13360/73380/173 0,00 1 Kugellager 17,02 1 Federhaus,komplett R 0,00 Gesamtbetrag EUR 307,02 sav-1102.pdf Upraveno 3. května 2011 uživatelem Radimk
peterivan Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 dakujem. velmi podrobne a (pre mna) aj poucne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se