zibarek Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Ahoj všem, chci Vám představit můj nový konečně automatický přírůstek. Po dlouhém hledání, pročítání příspěvků zde na chronomagu a po nezdařeném nákupu feiků Seika odhaleném díky příspěvkům členů fóra, jsem si koupil nádherné Hamiltony.Udělal jsem si trochu delší zajížďku z dovolené do Bratislavy, protože v Budějovicích co se hodinek týče chcípl pes. Špičková cena a hlavně perfektní prodejce, tedy velice příjemná mladá slečna, která mě velice překvapila znalostmi a manuální zručností, když mi tah upravila na pultě přímo přede mnou na velikost zápěstí. Velikost 44 mm bez korunky a 11 mm hloubka je úplně super na velikost mého zápěstí 18,5 - 19 cm.Safírové sklíčko, průhledné dýnko a 100 metrová voděodolnost.Velice mile mě překvapila masivnost tahu a zejména přezky, která není jako naohýbaný plech u jiných hodinek.Přesnost zatím nemohu uvést, na tom teprve pracuji. Přikládám několik fotek a předem se omlouvám za jejich kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shore Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 tak nech dobre sluzia a gratulujem k vyberu
Petr77 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Moc pekny hodky a na zapesti sedi paradne, gratuluju. Velice prijemna, mlada slecna? To je zrejme pro slovenske slecny typicke /jinou jsem tam jeste nepotkal/ . At slouzi, Petr Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Petr77
Chorche Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Hamiltony jsou imho dobrá volba, gratuluju! Sedí ti perfektně.
lukin_ova Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Na prvních fotkách vypadají masivně, ale na zápěstí sedí perfektně. Gratulace k dobré voĺbě.
Jiribartl Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Ta vteřinovka s datumkou jim dávají originální vzhled. Gratuluji
Churchill Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Gratulace, já mám dvoje H a nedám na ně dopustit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se