Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tieto glyciny sú dosť návykové, ale v tom dobrom zmysle :) Pekné fotky ako aj remeň. Zaujalo ma , že sekundovka nemá pätku, naopak, hodinovka áno a vcelku dosť dlhú...ale to už som asi niekde písal.

Odesláno

moc pekný glyciny!

už jsem na ně pred chvili koukal ve vlákně "co máte prave na ruce" a pak klik.. a šup.. a vidim je zase .. 8))

Odesláno
  V 21. 4. 2011 v 20:17, 'obchodnik-o3' napsal:

ako trvale kvitnuci je pekny ale hlavne na 10-tich metroch by mohlo byt viac takych kvetov,len to zozberat :smile_anim:

nastastie to trvalo kvitnuce nie je :worried_anim:

V 21. 4. 2011 v 20:22, 'StanoBare' napsal:

tieto glyciny sú dosť návykové, ale v tom dobrom zmysle :) Pekné fotky ako aj remeň. Zaujalo ma , že sekundovka nemá pätku, naopak, hodinovka áno a vcelku dosť dlhú...ale to už som asi niekde písal.

navykove su v mojom pripade naozaj. bez airmanov by som uz nemohol fungovat. ak by mala aj sekundovka patku tak by to posobilo asi rusivo. hovori sa ze ta na hodinovke ma napomahat citat cas v 12 hodinovom rezime. ak si vsimnes starsie fotky, tak Airman Special LE maju petku na sekundovke, na hodinovke nie.
Odesláno

Dík, aj vďaka Tebe, si Glycine už všímam čoraz viac a viac. V budúcnu by som bral práve purist verziu.

A mali Glycine model - purist, kde je 24h luneta s lumi číslicami? Čo som si pozeral, tak nie, luneta ma čierne 24h číslice.

Odesláno
  V 21. 4. 2011 v 21:25, 'StanoBare' napsal:

Dík, aj vďaka Tebe, si Glycine už všímam čoraz viac a viac. V budúcnu by som bral práve purist verziu.

A mali Glycine model - purist, kde je 24h luneta s lumi číslicami? Čo som si pozeral, tak nie, luneta ma čierne 24h číslice.

Glycine ako znacka mna az tak velmi nezaujala co sa tyka modelov, aj ked kto vie, mozno sa to s novym vedenim zmeni. Skoda ze maju tak vela oversized modelov... Mne osobne do oka spadli akurat Eugene Meylan a Airman. Lunetu s luminiscenciou nemaju, ani by sa mi to asi velmi ne[acilo aj ked uznam ze by to asi bolo uzitocne z hladiska funkcnosti..
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

skusim to zajtra prehodit, oboje maju 20mm takze to problem nebude. tento remen je trochu tensi takze neviem ci bude dobre pasovat k S103

no a ako sa nosi? shell cordovan je velmi pevny, odolny (relativne aj proti vode)) a zaroven makky ako konska prdelka takze je to asi to najlepsie co moja ruka okusila.. postupne asi nahradim vsetky remene tymto materialom :)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...