Matthew Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Tak jsem se nakonec rozhodl, že přihazovat nebudu. Proto to dávám jako doporučení vám ostatním, podle mě hodně zajímavá nabídka:http://cgi.ebay.com/JUNGHANS-OLYMPIC-Chronograph-Va-7734-ca-1972-RARE-/250805040738 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 25. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 doufám že to koupil někdo od nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 doufám že to koupil někdo od nás Ja sice chrono nemusim,ale tieto boli podarene a za peknu korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Tak tenkrat mi utekly, ale byl jsem trpelivy, sledoval ebay a dnes se mi podarily vydrazit jine aukci, uz se na ne tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Tak tenkrat mi utekly, ale byl jsem trpelivy, sledoval ebay a dnes se mi podarily vydrazit jine aukci, uz se na ne tesim! Zde je vidět úpadek kupního zájmu němců.Na jaře skončily o 160? dráž.Takže relativně stejný stav skončil včeral i s 15 zájemci daleko levněji.To čekání se ti vyplatilo. Upraveno 2. září 2011 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 To jo, byla to dobra aukce, nikdo to nijak nesmyslne nenavysoval a fotky byly nic moc proti te minule, coz take hraje roli a shipping byl jen EU, no s cenou jsem spokojen . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Tak uz jsou doma, stav je skvely, zkousim na ne remeny, co rikate na tento? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Tak uz jsou doma, stav je skvely, zkousim na ne remeny, co rikate na tento? za mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 za mě dobrý Řemen od Tissotů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Řemen od Tissotů? To je remen Flucco Ralye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Me se zda taky dobry, ale mam jeste tenhle, co vy na to, ktery je lepsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Osobně se mi víc líbí kombinace s tím druhým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Urcite ten druhy,na to prvom vyzeraju tak nejak prazdno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Ja byl rozhodnuty pro ten prvni, ale 3 lidi uz mi rekli ze ten druhy, tak ja ho tam zkusim soupnout napevno a uvidim jak si zvyknu, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 na jednom řemenu by tě to stejně nudilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Střídat, oba dobrý, první lepší....rozhodneš se stejně sám . Moc hezkej úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Napřed jsem myslel, že ten první, ale když jsem viděl fotku v jiném vlákně, tak jednoznačně ten druhý. Tu hnědou by to chtělo trochu jinou, jedno foto mám někde uložené.A jsem rád, že magor do chronografů ze 60./70. let tu nejsem jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 krasne chrona, co je vnutri, aky stroj?viac sa mi pacia na 1. remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 krasne chrona, co je vnutri, aky stroj? viac sa mi pacia na 1. remeni. Valjoux 7734... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Napřed jsem myslel, že ten první, ale když jsem viděl fotku v jiném vlákně, tak jednoznačně ten druhý. Tu hnědou by to chtělo trochu jinou, jedno foto mám někde uložené. A jsem rád, že magor do chronografů ze 60./70. let tu nejsem jediný Napodobne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se