legacy Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 Vzhledem k zamýšlené návštěvě rallye Lužické Hory jsem hledal vhodný doplněk na ruku a tak jsem oprášil tento letitý chono-nechronograf.Hodinky jsem dostal před mnoha lety pod stromeček a byly opravdu velmi intenzivně nošené naprosto všude,čemuž také opdpovídá jejich nynější stav.Jsou to propagační quartzky snad s nějakou myiotou(dle info od hodináře)a v daný rok to snad měly být týmové hodinky SWRT,po čemž jsem však nepátral a tak to nemohu potvrdit ani vyvrátit.Rozhodně se ale domnívám,že s nimi bylo výrobcem počítáno jako s hodinkami na jednu sezonu,protože jejich původně celostříbrný vzhled je nyní stříbrno-zlatý,nebo jsem je nosil ne tak,jak bylo předpokládáno.(sport,příroda,teren,moře...)Pouzdro je otřené a neotočná luneta zcela pozbyla svou původní povrchovou úpravu.Překvapivě solidní je tah v kombinaci plastu a oceli,jediným problemem je,že vzhledem k uchycení a tvaru pouzdra není zaměnitelný za nic jiné a tak v případě jeho poškození by je asi čekala cesta již jen na sběrný dvůr.Přesnost je na velmi dobré úrovni,v podstatě nejsou seřizovány a tikají si svým poklidným životem třeba i ob jednu změnu času.Vcelku raritní jsou tři subciferníky-"jakoby chrono",které však indikují den v týdnu,dopoledne-odpoledne-datum.Vcelku mě překvapila šroubovací korunka,sklo bude asi minerál,aspoň podle poškřábání.Nápis designed by PRODRIVE na šroubovacím dýnku a vodtěsnost 5atm.Je to spíše zajímavost a dávám to sem pouze jako raritku,je ale pravdou,že pokud už jsem si na sebe vzal triko ve "válečných" barvách,čepici a k tomu tyto hodinky,vypadá to zajímavě a je to velmi hezký módní doplněk.Omlouvám se zastáncům opravdu kvalitních hodinek za plevelení tímto,ale je to má první recenze a zároveň jsem si to chtěl zkusit.A foto je taky jen narychlo cvaknuté,nicméně věřím,že aspoň pokus oceníte! všem krásný den a děkuji trpělivcům,co to přelouskali až sem!
hejdik Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Vkusná recenze.Osobně si myslím,že pokud ty hodinky splnily svůj účel,tak je to v pořádku a že se jedná o levné hodinky,na tom myslím až tak nesejde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se